Бенките по тялото разкриват мрачни тайни. Ето какви!

0
380

Черното петно издава, че сте били застигнати от куршум

Колкото и невероятно да ви звучи, бенките по тялото ви не са никак случайни и могат да разкрият мрачни тайни от миналото ви.

бенките
Черното петно издава, че сте били застигнати от куршум

Запознати посочват, че бенките по тялото, са знаци от предишен живот. Според древните хора белезите и бенките по тялото, са белези от предишен живот.

Ако искате да разберете какво означават бенките, можете да го направите в следващите редове.

Тъмни бенки
Ако тялото ви е обсипано с бенки с тъмно кафяв цвят, това е знак, че в предишния си живот сте имали някаква сериозна рана или пък сте пострадали при пожар. Другото, което разкриват бенките с този цвят е, че сте дошли много отдавна. Това означава, че от прераждането ви е минало много време.



Светли бенки
Ако преобладаващата част от бенките по тялото ви, са със светъл цвят, те също издават нещо от предишния ви живот. Според специалистите това е знак, който сочи, че сте били отровени. Това не бива да ви притеснява, тъй като от тази случка е минало много време и душата ви е имала възможността да се възстанови.

Бенка като мъх
Ако имате по тялото си бенка или бенки, които до голяма степен наподобяват мъх, това също е знак. Тя разкрива, че сте страдали от някаква много тежка болест в предишния си живот. За да се излекувате напълно от нея, са ви нужни поне няколко превъплъщения.

Черно петно
Ако имате бенка, която е доста голяма и тъмна на цвят и наподобява черно петно, това е знак, че в предишния си живот сте били застигнати от куршум. Вероятно именно той е причинил смъртта ви.

Бенка, около която има тъмни кръгове
Ако някъде по тялото си имате бенка, около която има тъмни кръгове, издава, че сте били засегнати от стрела. Не е изключено тя да е причинила смъртта ви или пък само да ви е ранила. Така или иначе, тя е нанесла сериозна рана в душата ви, която трябва да се постараете да излекувате.

Място, около което не растат косми
Ако имате място по тялото, на което изненадващо не растат косми, това също е знак. Това място издава само едно – в предишния си живот сте претърпели тежка операция именно там. Точно това е и причината, поради която и до днес там не ви растат косми.

Е, след като вече сте наясно с мрачните тайни знаци, които издават бенките, можете да разберете какво се е случило с вас в някой от предишните ви животи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.