Матю Пери потресе света: Не си спомням 3 години от „Приятели“, сериалът беше кошмар за мен!

0
300

Матю Пери няма спомен от цели 3 сезона на сериала, който го направи звезда!

Влезлият по перфектен начин в образа на веселяка Чандлър Бинг Матю Пери потресе света. Актьорът призна публично, че цели 3 години от „Приятели“ му се губят, съобщават американски източници.

Матю Пери
Матю Пери не е бил щастлив в „Приятели“

„Никога не съм криел, че бях наркозависим. За мое нещастие това се случи точно когато снимахме „Приятели“. Започнах да се друсам по време на втория сезон, после спирах, пак започвах и пак спирах. Така продължих почти до края на сериала.“ – споделя актьорът.

Той разкрива, че работата по този проект не му е доставяла никакво удоволствие, защото се е борел с най-страшния си порок. Това го прави още по-добър актьор, защото пред камерата изобщо не му личи, че не му харесва да бъде Чандлър.

„Приятели“ е велик проект, но за мен той беше кошмар. Трябваше всеки ден да ставам от леглото, да се обличам и да отивам на работа. И всичко това след цяла нощ гълтане на таблетки. Може да не ми повярвате, но не помня около 3 години от снимките. Някои епизоди ги знам само от телевизията.“ – разкрива Матю Пери.



Той е типичният пример как славата може да те съсипе. Животът му и до днес не е никак розов. Макар вече да се е излекувал от зависимостта си, е почти на 50 г., а още няма деца, защото в любовта има един провален годеж и нищо повече.

За капак на всичко и външният му вид е отчайващ. Тежи с около 30 кг. повече от времето на „Приятели“ и ходи навън с раздърпани дрехи. Често минувачите изобщо не го разпознават, а го бъркат с клошар.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.