Мат Лебланк: След като дъщеря ми се роди, адът отвори врати за мен!

0
623

Мат Лебланк е минал през ада, въпреки че е известен и богат!

Може да е звезда, но и Мат Лебланк има своите големи трудности в живота. За актьора, известен като Джоуи Трибиани, всичко рухва след раждането на дъщеря му Марина.

Мат Лебланк
Мат Лебланк е минал през истински ад

Причината е, че дълго чаканото бебе се появява на бял свят с рядко мозъчно заболяване, което го заплашва от инвалидност. Лекарите овладяват проблема само за една година и днес момичето расте здраво, но през тази година родителите му са изживели истински ад.

„Тъкмо бяхме свършили с „Прители“ и казах на агента ми да замрази всичките ми бъдещи проекти. Бях изтощен, но за мен тогава започна адът. Дъщеря ми се роди болна, а това ме смаза.“ – споделя Мат Лебланк.

Именно проблемите на бебето всяват смут в брака му с Мелиса Макнайт. Двамата започват все по-често да се карат и не след дълго се развеждат.



Днес детето е вече тийнейджър на 14 г. Често се вижда с баща си и го обожава, макар да не е с майка му.

Мат е загърбил целия този ад, през който е минал и в който голяма подкрепа получава от майка си. Именно тя е и най-близкият му човек, с когото през годините е споделял всичко.

С първите натрупани пари от „Приятели“ актьорът купува къща на майка си, което е показателно за отношенията им. Той я боготвори, а с баща си не поддържа връзка. Огорчен, че е разведен с майка му и има още няколко брака след това.

Ролята на Джоуи си остава най-значимата във визитката на Мат Лебланк. Той така и не проби особено в киното. В последните 15 години е известен повече като тв водещ, отколкото като актьор.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.