Мат Лебланк: След като дъщеря ми се роди, адът отвори врати за мен!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Мат Лебланк е минал през ада, въпреки че е известен и богат!

Може да е звезда, но и Мат Лебланк има своите големи трудности в живота. За актьора, известен като Джоуи Трибиани, всичко рухва след раждането на дъщеря му Марина.

Мат Лебланк

Мат Лебланк е минал през истински ад

Причината е, че дълго чаканото бебе се появява на бял свят с рядко мозъчно заболяване, което го заплашва от инвалидност. Лекарите овладяват проблема само за една година и днес момичето расте здраво, но през тази година родителите му са изживели истински ад.

“Тъкмо бяхме свършили с “Прители” и казах на агента ми да замрази всичките ми бъдещи проекти. Бях изтощен, но за мен тогава започна адът. Дъщеря ми се роди болна, а това ме смаза.” – споделя Мат Лебланк.

Именно проблемите на бебето всяват смут в брака му с Мелиса Макнайт. Двамата започват все по-често да се карат и не след дълго се развеждат.Днес детето е вече тийнейджър на 14 г. Често се вижда с баща си и го обожава, макар да не е с майка му.

Мат е загърбил целия този ад, през който е минал и в който голяма подкрепа получава от майка си. Именно тя е и най-близкият му човек, с когото през годините е споделял всичко.

С първите натрупани пари от “Приятели” актьорът купува къща на майка си, което е показателно за отношенията им. Той я боготвори, а с баща си не поддържа връзка. Огорчен, че е разведен с майка му и има още няколко брака след това.

Ролята на Джоуи си остава най-значимата във визитката на Мат Лебланк. Той така и не проби особено в киното. В последните 15 години е известен повече като тв водещ, отколкото като актьор.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар