Дейвид Шуимър: Не искам никога повече да бъда актьор!

0
411

Дейвид Шуимър е загърбил изцяло актьорството!

Малцина не знаят кой е Рос Гелър. Палеонтологът, придобил огромна популярност през 90-те години на миналия век. Дейвид Шуимър се превъплъти по перфектен начин в този образ.

Дейвид Шуимър
Дейвид Шуимър се скри от камерите след „Приятели“

Днес обаче Дейв няма особено желание да си спомня за „Приятели“. Макар сериалът да му донесе слава и много пари, той му и взе доста.

А именно уединението. Шуимър неведнъж е споделял, че не обича да бъде в центъра на събитията и славата не е за него. В тази връзка обаче изниква въпросът защо изобщо е станал актьор.

Явно като млад Дейвид е мислил различно, но виждайки какво е да си известен, променя своето мнение. Това е и причината след „Приятели“ буквално да се скрие от светлината на прожекторите.



От 15 години той се изявява като режисьор и продуцент. Не иска и да чува повече за актьорството.

„Когато приключих с „Приятели“, си дадох сметка, че е по-добре да си зад кадър. Така хем бягаш от медиите и големия хорски интерес, хем ти си човекът, който взимаш основните решения. Не мисля да се връщам пак на голямата сцена.“ – споделя Дейв.

Между 1994 и 2004 г. изявите му в „Приятели“ са толкова добри, че дори е канен в различни университети да изнася лекции по актьорско майсторство. Самият той обаче не се смята за толкова добър актьор.

„Беше лесно да играя Рос, защото ние с него си приличаме. Аз също съм с еврейски корени и обичам моногамията, харесва ми да бъда само с една жена.“ – казва Дейвид Шуимър.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.