Енергията, която движи невидимия свят около нас, има огромна сила

0
599

Светът около нас е съставен от материя и от енергия. За материята можем да претендираме, че я познаваме. Но за енергията, която движи невидимия свят, ще научете сега

Светът се движи от мощна енергия

Преди време във „Въпрос на гледна точка“ гостува  Валери Цветков.

Валери Цветков беше поставил един любопитен въпрос. Защо човешките чакри са закърнели и чак след толкова векове се налага отново да бъдат отворени.

Другият въпрос беше свързан с човешката душа. Има хора, които знаят тези истини, но не ги казват.

Все още е трудно да бъде определено местонахождението на човешката душа в тялото.



Едни казват, че тя се намира в хипофизата. Други – в сърцето, трети – в третото око.

Според Валери Цветков човешката душа пребивава в тимусната жлеза.

Ние не можем да живеем без енергия.

Невидимата енергия циркулира из човешкото тяло и му влияе изключително ползотворно.

Енергията е в състояние да лекува човешкото тяло, но тук се получава един огромен конфликт между духовността и материализмът.

Производителите на лекарства и други медикаменти нямат интерес човек да бъде лекуван с енергия. А с произвежданите от тях лекарства, които пациентите заплащат.

Както знаем в огромните концерни работи многочислен персонал, който разчита на тези заплати. В същото време собствениците и акционерите очакват печалби от дейността на техните концерни.

Те плащат огромни суми за реклами на лекарства по медиите, защото знаят, че после тези инвестиции ще им се възвърнат многократно.

Енергията идва от Космоса и навлиза в човека през неговите чакри. Тя циркулира в самото тяло. Може да излиза извън него и да бъде предадена на околните. Точно това правят специалистите по рейки. Те отдават от своята енергия на болните. А страдащите поемат лечебната енергия и започват да се възстановяват.

Ще дойде ден, в който всички хора ще бъдат в състояние бързо, лесно и осъзнато да приемат от енергията на Космоса. Сами ще се лекуват и ще се възстановяват от получените травми.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.