Месечен хороскоп за февруари 2019 – Козирог, Водолей, Риби

0
284

Не отивайте твърде далеч само, за да се харесате на околните

Февруарският месечен хороскоп вещае, че докато някои ще се борят със зъби и нокти за своето място под слънцето, други ще се радват на пълно щастие.

месечен хороскоп
Не отивайте твърде далеч само, за да се харесате на околните

Ако искате да разберете вие в коя от двете групи попадате, прочетете февруарския месечен хороскоп.

Ето какво вещае той за всеки зодиакален знак:

Козирог
През този месец вие ще сте от зодиите, които ще се борят със зъби и нокти за своето място под слънцето. Нужно е доста да се потрудите, за да не пропуснете шанса да заемете желаната от вас позиция. Ще е необходимо да докажете, че именно вие сте най-добрите в работата. Не губете енергия за ненужни неща и вършете съвестно работата си. Финансовата ситуация ще ви окуражи допълнително.



В любовната сфера също ще е нужно да положите усилия, за да съхраните взаимоотношенията си или да привлечете нов избраник. Опитайте се да изразите тихо и кротко натрупаните претенции към партньора ви.
Онези от вас, които все още не са във връзка, ще бъдат заобиколени от тълпа от поклонници. Въпреки това не бързайте да се обвързвате, ако не сте сигурни, че това е човекът за вас.

Водолей
Февруарският месечен хороскоп вещае, че ще се появят нови перспективи на хоризонта. Разгледайте ги с известна доза скептицизъм и се придържайте към онова, което ще донесе печалба. Този месец ще ви вдъхне усещане за могъщество. Сега е периодът за постигане на целите ви.

Въпреки това не правете твърде много планове, а се концентрирайте върху една или две от най-важните ви цели. Само тогава постиженията ви ще са уникални. Ще се опитате да внесете разнообразие и нещо ново в личния си живот. Обърнете сериозно внимание на отношенията с приятел. Вероятно дългогодишен конфликт ще достигне до логичния си край.

Риби
През този период за съжаление ще сте заринати от битови проблеми. По всяка вероятност ще ви се наложи да се справяте със семейни проблеми или такива свързани със здравето или финансите. Не се притеснявайте, ще успеете да се справите и с тази напрегната ситуация. С това ще предизвикате възхищението на околните.

Имате голям шанс за съдбовна среща, която може да прерасне в сериозна и страстна връзка. До голяма степен настроението ви зависи от начина, по който ще се развият отношенията ви с околните. Много е важно да направите добро впечатление на онези, които не са ви безразлични. Бъдете искрени и не отивайте твърде далеч в желанието си да се харесате, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.