Ето защо е препоръчително да носите червен конец със 7 възела

0
736

Нужно е да спазите някои много важни съвети

Вероятно немалко хора в обкръжението ви носят червен конец на ръката си. А знаете ли, че най-добре е той да е точно със седем възела?

червен конец
Нужно е да спазите някои много важни съвети

Ако се питате защо, то ще намерите отговорът на този въпрос в следващите редове. Вероятно повечето хора не знаят точното предназначение на носенето на червен конец на ръката. Преобладаващата част от тях вярват, че той ги пази от уроки.

Докато някои го носят срещу зли сили и лоша енергия, то други вярват, че той ще им помогне да натрупат богатство, а за трети, той е просто аксесоар.
Ако и вие сте си купили червен конец за ръката, то е много важно да знаете как точно да го вържете и колко точно възела трябва да направите. Това е от огромно значение.

Кабала – обучението за божественото откровение, запечатано в свещените еврейски книги, обръща много голямо внимание на нумерологията. В крайна сметка е доказано, че символите под формата на числа, използвани в тези съобщения, носят ключа към тайните знания, които са от помощ на хората във всички сфери от живота им.



Кабала твърди, че числото седем носи вдъхновение и трансформация. Освен това то символизира един от каналите, по които Създателят води света. Това е т.нар. канал за сила или вечността. От тук следва изводът, че ако направите точно седем възела на червения конец, ще установите връзка с духовния ви свят. Той ще е солиден щит, който ще застане на пътя на всички зли сили, нечисти мисли и черна завист, които биха ви навредили.

Освен това по време на правенето на възлите на червения конец на ръката, много хора си пожелават седем желания. Точно толкова. Други пък дават обещания за себе си при направата на всеки възел.

Истината обаче е, че по този начин само намаляват силата на ритуала и правят човека, вързал такъв конец, доста уязвим. Имайте предвид, че всеки един амулет трябва да бъде приеман много сериозно.

Имайте предвид, че не трябва да слагате на червения конец различни висулки и мъниста, както и амулети от други култури. Изберете това, в което вярвате и го следвайте. Попълнете вътрешния си свят с добрини.

От голяма важност е да завържете червения конец на лявата си ръка. Най-добре е този ритуал да бъде направен от ваш много близък човек. Докато се правят възлите прочетете молитвата: „Тъй като рибите на земята са покрити с вода и злото око няма власт над тях, злото око няма власт над потомците на Йосиф. Око, което не гледа на нещо, което не принадлежи на него, не подлежи на злото око.“, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.