Спас Мавров говори за новите глобални промени на нашия свят (+видео)

0
485

Известният  иконописец, скулптор, писател и поет Спас Мавров гостува в Portal12.bg – Портал 12. Пред камерата на предаването говори за бъдещето на нашия свят

През изминалата 2018 г. са се случили енергийни промени.

Спас Мавров
Спас Мавров

Те са оказали влияние върху живота на планетата Земя.

Енергийните центрове на Земята по цялата планета са се активизирали.

Съзнанието на човека трябва да се промени. Това ще бъде възможно, след като премине през един етап на изпитания. Човешкото съзнание ще бъде провокирано и атакувано, за да може да се провери дали хората са постигнали някакъв напредък.



От 2017 г. до 2021 г. ще се случват промени в духовните структури на Земята. Развитието на планетата и на хората са поставени под наблюдение. Това наблюдение се извършва от йерархии от други планети и от други съзвездия. Те са доста по-напреднали от нас.

Тези промени оказаха влияние първо върху огнените зодиакални знаци. Това са Овен, Лъв и Стрелец. Те бяха поставени под наблюдение и анализи от духовни структури през цялата 2018 г. Тогава се активира огненият етер на планетата, наречен Рам.

В началото на 2019 г. процесът приключи. Сега под наблюдение са представителите на въздушните знаци. Това са Близнаци, Везни и Водолей. Причината е в активиране на въздушния етер Лам. През цялата настояща година ще се случат промени в цялата въздушна енергетика на планетата ни.

Спас Мавров засяга още една много интересна тема. Тя е свързана с езика, мисленето и езиковата култура.

Българският език и всички останали езици, които използват кирилица и глаголица, са творчески езици. Те са богати езици.

Колкото по-богат е речникът на един човек, толкова мисловната работа на неговия мозък е по-добра.

През последните години се наблюдава обратният ефект. Първият голям удар върху българския език е нанесен, след като е премахната буквата „ъ“ в края на думите. Както и двойното „е“. Мисленето на български език, а не на друг чужд, ражда на момента творчески процес, твърди Спас Мавров.

Още изключително непознати и интересни факти ще научите от видеото долу от отговорите и коментарите на Спас Мавров.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.