Гал Сасон прави прогноза по зодии за 2019 година

0
796

Астрологът Гал Сасон беше в България. Той участва в предаването „Папараци“ по БТВ и направи прогноза за 2019 г. за всички зодии

През 2019 г. трябва всички ние да се научим на състрадание и на безконечна любов. Да бъдем любезни едни с други.

Гал Сасон
Гал Сасон

В предишното издание на „Папараци“ с Венета Райкова, Гал Сасон говори за зодиите Овен, Телец и Близнаци.

Информация с прогнозата можете да прочетете ТУК. 

Рак – през 2019 г. ще се появят трудности във взаимоотношенията. Това важи както за партньорствата, така също и в работата. Може да се появят и стари врагове. Здравето е чудесно. Положителната енергия идва  от добре свършената работа.



Лъв – внимавайте с начина си на хранене, със здравето и с работата. Възможни са предателства от хората около вас. Юпитер ще подкрепя дома на любовта при Лъвовете. Годината е прекрасна за влюбване, за деца, за брак.

Дева – трудности в отношенията с децата, защото Девите ще имате усещане, че губите контрола над децата си. Годината е подходяща за покупка на имоти.

Везни – годината е подходяща за правене на бизнес, маркетинг и продажби. Чудесно време за учене. Добра енергия ще получите от своите близки.

Скорпион – обърнете внимание на начина, по който общувате.  Възможни са проблеми с близките до вас хора – братя, сестри. Финансите ви през тази година ще бъдат страхотни. За вашите таланти ще получите признание и награди.

Стрелец – най-добрата година за вас от последните няколко. Планетата Юпитер управлява вашия знак. Тя ще се придвижи  във вашия дом и това за вас е една изключителна благословия. Внимавайте за начина, по който печелите своите доходи. Инвестирайте в развитието на нов талант.

Козирог – няма да бъде лесна година, защото Сатурн е във вашия знак. Вие ще усещате напрежение. Времето изисква от вас да пораснете като започнете да поемате отговорности. Времето е добро за йога и за медитация.

Водолей – проблеми със здравето са възможни. Може да се появят ваши стари врагове. В същото време вашите приятели ще ви подкрепят изключително много.

Риби – възможно е да се разделите с някои от вашите приятели. Внимавайте с данъците, с отношенията с правителството. Ще получавате подкрепа от вашите началници. Прекрасна година за кариера.

Видеото с участието на Гал Сасон в „Папараци“ можете да изгледате ТУК.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.