Таро прогноза на Анджела Пърл за февруари (I част)

0
243

За някои периодът ще донесе много положителни промени

Точната Таро прогноза за февруари, е дело на Анджела Пърл.

Таро прогноза
За някои периодът ще донесе много положителни промени

Какво вещае нейната Таро прогноза за февруари за всеки един от зодиакалните знаци, можете да разберете в следващите редове:

Овен
Със сигурност отдавна не сте имали толкова успешен месец, колкото ще бъде февруари за вас. Във всички важни области от живота, ще отбележите сериозен ръст – любов, финанси, кариера… В средата на месеца ще срещнете нов човек, който ще промени до голяма степен живота ви. Има голяма вероятност да започнете работа на ново място, дори зад граница. Здравето ви също ще е в отлична форма.

Телец
Февруарската Таро прогноза вещае доста ползотворен и успешен период за представителите на тази зодия. Ще имате нови възможности, които задължително трябва да вземете под внимание. При все, че на моменти емоциите ви ще вземат превес, се опитайте да бъдете в равновесие и спокойствие. В противен случай само ще си навредите. Месецът ще ви донесе много интересни оферти и приятни запознанства. При все, че финансите ви ще са стабилни, не злоупотребявайте с разходите.



Близнаци
За вас този месец ще е отличен за учене, разширяване на контактите и светогледа, както и за нови пътувания и запознанства. Представителките на нежния пол от зодия Близнаци ще са заети с приятни задачи. Те ще са свързани основно с дома. Причината за това е, че през този месец се задават сериозни промени в семейството като раждане на бебе, сватба или пристигане на роднини.

Рак
За вас месецът няма да донесе големи промени и всичко ще е постарому. За сметка на това всичко ще е стабилно – като се започне от работата ви и се стигне до личните взаимоотношения. Съществува риск от лек провал, но не трябва да се притеснявате за него предварително. Ако страдате от хронично заболяване, е добре да посетите лекарския кабинет.

Лъв
Февруарската Таро прогноза вещае енергичен и емоционално изтощителен период за представителите на зодия Лъв. Още в началото на месеца властните представители на зодиакалния знак ще са в центъра на вниманието на околните. Периодът е благоприятен за започване на нов бизнес. Съсредоточете се върху здравословното ви състояние. Имунитетът ви не е много добре.

Дева
Още в началото на месеца ще получите предложение, което ще предизвика емоционален дисбаланс. Не действайте против волята си. Забравете за съмненията си и направете това, което ви диктува сърцето. Не е изключено да заминете да живеете в чужбина или просто да пътувате до там по работа. За вас периодът ще е пълен с трансформации. Страховете ви ще изчезнат, след като нещо старо се срине и започнете на чисто, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.