Това са най-опасните дни през месец февруари

0
324

Месец февруари е най-краткият в годината. Той има  28 или най-много 29 дни, ако годината е високосна. Някои от дните в него крият рискове за хората

Руски астролози разшифроваха звездната карта на февруари.

февруари
Месец февруари 2019 г.

Те посочват, че следните дати са особено опасни и всеки трябва да се отнася с повишено внимание към случващото се.

Това са  9-и, 12-и, 16-и, 18-и, 19-и, 20-и и 23-и февруари.

През най-опасните дни на месец февруари не предприемайте нови начинания.Възможно е хората около вас да бъдат нервни, избухливи и заядливи.

Опитвайте се винаги да запазвате хладнокръвие и търпение, защото тяхното поведение е повлияно от лошите вибрации на дните.

След като преминат тези критични дни, нещата ще се подредят както трябва.

На 5 февруари настъпи китайската нова година. 2019 е под знака на Глигана. Глиганът е последното животно в зодиака на китайския календар.

Годината ще бъде благодатна. Ще има мир и просперитет, защото земният глиган е символ на богатство и на много благини.

2019 г.  ще бъде изключително добра за родените под знака на земния глиган през следните години: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007.

Според астролога Гал Сасон, 2019 г. ще бъде ползотворна.

Планетата Уран ще донесе нови технологии у нас. Ще се появят и реализират нови и иновативни проекти. Уран е символ на бъдещето и на младите хора. Демокрация, свобода, силата на народа. Любезност и алтруизъм.

През 2019 г. задължително трябва всички да се научим на състрадание и на безконечна любов. Да бъдем любезни едни с други.

Астрологът Алена допълва, че цялата 2019 г. ще бъде под знака и на Юпитер. Юпитер е огнена планета. Годината е под знака и на числото 3 (2+0+1+9).

Това означава, че Юпитер ще провокира разбирателство между хората.

Юпитер изисква да се внимава как и какво се казва. Ако в момент на афект засегнете някого, трябва да намерите начин да му се извините. В противен случай този човек ще стаи омраза към вас и в неподходящ момент може да ви отмъсти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.