Ето какви страхове измъчват различните зодии (II част)

0
219

Девите се стараят да са перфектни във всяко едно отношение

Както вече стана ясно в първата част на този материал, различните зодии биват измъчвани от най-различни страхове.

зодии
Девите се стараят да са перфектни във всяко едно отношение

Докато някои от тях изпитват панически страх от паяци, то други умират от страх да не попаднат в плен на скуката. Разбира се всяка една от 12-те зодии има своите страхове. Какви точно са те, можете да научите в следващите редове.

Ето какви са страховете на различните зодии:

Рак
Това, което ужасява най-много представителите на зодия Рак, е изоставянето. Те се сриват психически само при мисълта, че могат да останат сами поради някаква причина. Те са изключително чувствителни и тази им природа ги прави много уязвими към различните страхове. Те биха приели, че е настъпил краят на света, ако само за миг се озоват на враждебно място. За тях е от изключителна важност да имат до себе си човек, който да е техният пристан.



Сред най-големите ценности на представителите на зодия Рак е любовта и емоционалното откликване на нуждите им. Разбира се те очакват това само от най-близките си хора. Дори само да се почувстват изоставени, започват да страдат много сериозно.

Лъв
При все, че Лъвовете са доста големи и страховити, те понякога се чувстват като плахи котенца. Представителите на царската зодия обичат да изразяват себе си по явен начин. За никого не е тайна, че този зодиакален знак притежава огромна гордост и самочувствие. Именно поради тази причина те се чувстват най-силни, когато са харесвани и обичани от околните. Ако се намери човек, който да ги обожава, те направо са във вихъра си.

Именно поради тези причини един от най-големите страхове на Лъвовете е липсата на обич и одобрение. Ако тези два компонента не са налични в живота им, това може да ги съсипе. Ако тази зодия открие, че не харесва нещо в себе си, изпада в истински ужас. Дори започват да се фокусират все повече върху недостатъка си. Причината за това е, че някой друг може да не ги обича заради него.

Дева
Тази зодия сякаш е изпълнена с неизчерпаема енергия. Те са в готовност да работят до припадък, за да се усъвършенстват. Тъй като са склонни към абсолютен перфекционизъм, един от най-големите им страхове е свързан с липсата на признание.

Те трябва задължително да бъдат оценени и адмирирани за усилията, които полагат.
Тъй като са изключително критични към околните, това ги кара да се стараят да са перфектни във всяко едно отношение. В замяна обаче те очакват да бъдат похвалени и дадени за пример. За тях това е много по-ценно от която и да било облага, произтичаща от старанието им,пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.