Ето какви страхове измъчват различните зодии (III част)

0
231

Скуката и тишината са нещата, които побъркват Стрелците

Време е да ви разкрием какви са страховете на следващите зодии.

зодии
Скуката и тишината са нещата, които побъркват Стрелците

Както вече споменахме, всяка една от 12-те зодии има своите страхове. Докато за някои те са свързани с фобии от различни животни, то за други, те са свързани със самотата или пък нещо друго.

За да не ви се налага да гадаете какви са страховете на различните зодии, можете да го направите в следващите редове.

Ето какви страхове измъчват различните зодии:



Везни
Това, от което Везните изпитват най-голям ужас, е самотата. Поради тази причина те вземат изключително трудно решенията да скъсат с партньора си, без значение какво им е причинил. В случай, че бъдат изоставени, го преживяват много трудно и тази случка ги изважда от релси за дълго време. Обикновено Везните живеят с мисълта, че могат да направят много повече, ако имат до себе си стабилен партньор.

За тях връзките са от огромно значение, без оглед на това дали става въпрос за интимна връзка, приятелство, семейна или професионална такава. Факт е, че този зодиакален знак функционира най-добре, когато е в партньорство. Казано с други думи, те не са солови играчи.

Скорпион
Няма да е грешка, ако кажем, че представителите на този зодиакален знак, са най-контролиращите същества, които могат да съществуват на Земята. Той има склонността да се залепва за хората, които са важни за него. Ако обаче някой друг приложи същата тактика спрямо него, това го подлудява. Те ненавиждат някой да ги държи под постоянен надзор и контрол.

Можете да сте сигурни, че ще избухнат в ярост, ако усетят, че ги следите, защото им нямате доверие с кого се срещат и какви ги вършат. Казано с други думи, те ненавиждат да им се държи сметка. Това, което обожават, е свободата им и са склонни да я бранят на всяка цена и с всички средства. Проследяването на ходовете им, е повече от непоносимо за тях.

Стрелец
Това, от което Стрелецът се страхува страшно много, е провинциалният живот. Предизвикателствата, шума и приключенията, които предлага големия град, са неговият ритъм на живот. Поради тази причина ще му е изключително трудно да вирее в малко населено място, където не се случва нищо интересно. Те не обичат уединението. Макар и да харесват природата, тя не е нещото, на което могат да се наслаждават до безкрай, мечтаейки да живеят на тишина в гората.

Същото това е в сила и за връзките им. Скуката и тишината, които съпътстват ежедневието, ги побъркват. И няма как да е иначе като се има предвид, че тази зодия кипи от енергия. Те искат да усещат пулса на живота във всеки един момент, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.