Ето какви страхове измъчват различните зодии (IV част)

0
266

Рибите изтръпват от ужас само при мисълта за края на живота

Остана да разберем какви са страховете, които измъчват последните три зодии от зодиака.

зодии
Рибите изтръпват от ужас само при мисълта за края на живота

Можете да направите това в следващите редове. Както вече стана ясно всеки представител на 12-те зодии има своите страхове, които са свързани с различни неща.

Ето какви са страховете, които измъчват различните зодии:

Козирог
Страхът, който може да подлуди Козирозите, е да не пропилеят потенциала си. Те са едни от най-големите прагматици сред зодиакалните знаци. Наясно са с възможностите си и се стремят да ги доразвият, за да се увенчаят с успех. В случай, че нещата не им се получат така, както са очаквали, това може да ги срине психически.



Сред най-големите им страхове, са пропуснатите възможности и изгубените цели. Те няма да понесат дори и мисълта, че са имали възможността да постигнат нещо, но са се провалили. Знаят много добре на какво са способни и ако това се случи, ще съжаляват цял живот, че са пропуснали момента.

Водолей
Най-големият страх на тази зодия е да не бъдат изключени от групата. Те имат неистова нужда от одобрение, похвали и приобщаване. В никакъв случай не биха могли да виреят сами. В случаите, в които поради някаква причина се налага да останат сами, се терзаят.

За съжаление Водолеите често пъти бъркат в преценките си. Това се дължи на факта, че те преценяват хората по одобрението, което получават от околните. В същото време те дори не си дават сметка, че това не е най-ценното в живота.

Все пак в историята има редица примери за самостоятелни играчи. При все, че не се вписват в стадото, те успяват повече от добре и сами.

Риби
Смъртта е нещото, което кара представителите на зодия Риби да изтръпнат от ужас. Тъй като те са свръх емоционални, дори само мисълта, че след края на живота няма нищо друго, освен тъмнина, ги кара да се чувстват много зле. Те са изключително чувствителни и романтични по природа. Поради тази причина се ужасяват не само от мисълта за собствената си смърт, а и от тази, че могат да изгубят близък човек.

Разбира се това далеч не означава, че представителите на останалите 11 зодии не се страхуват от нея. Няма човек, който да не изтръпва от ужас само при мисълта, че това ще се случи някой ден. Рибите обаче са най-чувствителни на тази тема и за тях именно тя е най-големия ужас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.