В никакъв случай не давайте тези вещи назаем! (I част)

0
464

Има вероятност невъзможността ви за отказ да ви донесе нещастие

Ако забележите, че напоследък всичко в живота ви е започнало внезапно да се обърква, не обвинявайте останалите, а си помислете кои от своите вещи сте давали назаем.

вещи
Има вероятност невъзможността ви за отказ да ви донесе нещастие

Различни народни поверия сочат, че давайки на някого своите вещи, вие споделяте с него и част от енергията ви. Това мигновено ви превръща в магнит за нещастия.
Разбира се многобройни са поверията със заемането на пари.

Едно от тях гласи, че не трябва да давате пари назаем вечер. В същото време е много добре да дадете пари назаем на състоятелни хора. Смята се, че по този начин богатият човек ще ви донесе и част от късмета си, когато ви върне заема.

Има обаче и вещи, които в никакъв случай не трябва да давате назаем, дори да става въпрос за най-добрата ви приятелка. В противен случай рискувате да изгубите късмета и благополучието си.



Ето кои са те:

Кухненски прибори
В миналото често пъти се случваше съседите ви да вдигнат шумен купон и домакинята да позвъни на вратата с молба да й дадете назаем някоя вилица, лъжица, чиния или чаша. При все, че в днешно време подобни явления са рядкост, все пак не бързайте да откликвате на молбата на съседката.

Експертите припомнят, че посудата има способността да запазва енергията на къщата. Това означава, че ако я дадете на някого другиго, можете да си навлечете сериозни проблеми на главата. Те могат да са от здравословно естество или пък кавгите в дома ви да станат ежедневие, а това несъмнено ще сложи край на връзката ви.
Ако не искате да ви сполети подобен проблем, не давайте назаем посудата си на съседите или на когото и да било.

Сол
Вероятно мнозина от вас ще си спомнят за времената, в които бабите и майките ни, са услужвали със сол на съседката. Да, това е факт. Опитайте се да си спомните обаче дали след това животът им е бил също толкова щастлив и безоблачен.
Това се дължи на факта, че кристалите на солта попиват от енергията ви. Казано с други думи, те имат енергийна памет. Давайки назаем сол, вие давате част от енергията и жизнените си сили. Затова не се чудете, ако след това започнете да се чувствате изморена, сякаш през вас е минал товарния влак.

Ако все пак много искате да услужите на съседката си, то в никакъв случай не и давайте сол в ръката. Просто я оставете на масата или на шкафа, откъдето тя да си я вземе сама. И ако трябва да се спазят докрай поверията, би трябвало да поискате определена сума, макар и символична. Дори и една стотинка ще свърши работа. Важното в случая е обаче тя да бъде платена, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.