Това са цветовете, носещи късмет през 2019 година

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Богатите хора ще са по-склонни към благотворителност

В следващите редове ще ви запознаем с цветовете, които ще ви носят късмет през цялата 2019 година.

цветовете

Богатите хора ще са по-склонни към благотворителност

Всеизвестен е фактът, че на 5 февруари стартира китайската нова година. Тя ще премине под знака на жълтата земна свиня, която символизира изобилието в китайския зодиак. Тази година ще се окаже истински празник за всеки шести човек в световен мащаб, вещаят астролозите.

Те уточняват, че в цикъла на годините има 12 животни и свинята е едно от тях – последното. Затварянето на цикъла означава, че годината ще премине под знака на завършването, равновесието, равносметките и добрите инвестиции.

Годината ще е изключително подходяща за създаването на наследници. Ще е финансово стабилна и освен това се очертава като година на изкуството.
Фъншуй специалистът Цветозар Мръвков отбелязва, че хората с хронични заболявания, трябва да са изключително внимателни.Мнозина твърдят, че през настоящата година голяма част от хората, които притежават завидни богатства, ще са склонни към благотворителност. Мариана Мръвкова пък на свой ред допълни, че очакванията, са годината да е много спокойна.

Цветозар Мръвков разкри и кои ще бъдат цветовете, носещи щастие в годината на земната свиня, която е втората земна година. Според него цветовете, с които е добре да се заредите, са жълтото и кафявото.

Като цяло годината се очертава като много добра за мнозина. Три китайски зодии трябва да са изключително внимателни през тази година. Това са представителите на зодиите коза, кон и петел, пише zajenata.bg.

Астролозите са единодушни, че хората, които са постоянни, упорити и трудолюбиви, няма да има от какво да се притесняват. Няма начин усилията, които сте положили да не бъдат възнаградени.

Имайки предвид, че това е последният от 12-те знаци в китайския хороскоп, земната свиня съдържа в себе си всички дарби и таланти на предходните зодиакални знаци. Не всякога обаче тя успява да ги прояви поради своята леност, инерция и липса на мотивация. Разбира се знакът притежава и някои от негативните черти на предходните знаци.

На изток свинята е много обичано и уважавано животно. Там хората не си позволяват да се отнасят толкова пренебрежително и обидно към нея, както у нас. Тя е ценена най-вече заради високия й интелект.

Хората, родени в годината на жълтата земна свиня, са изключително мили, дружелюбни, добронамерени и силно очарователни. Освен това те са и много талантливи. Обожават домашния уют. С тях може винаги да се разговаря при това на всяка тема. Казано с други думи настоящата година ще носи само удоволствие и изобилие. Разбира се няма да липсват и някои напрегнати събития или обрати, пише astronews.eu.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар