Тази маска за лице трябва да е в арсенала за красота на всяка дама над 35-годишна възраст

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Ще останете приятно изненадани от ефекта

Със сигурност още след първия път, в който приложите тази маска за лице, ще разберете защо тя трябва да е в арсенала за красота на всяка дама над 35-годишна възраст.

маска за лице

Ще останете приятно изненадани от ефекта

Несъмнено лицето е визитната картичка на всяка дама. Това означава, че е от огромно значение кожата да е нежна и гладка. В противен случай годините ви сякаш са изписани на челото ви. За да запазите младостта си ще ви разкрием невероятната маска за лице, която всяка дама над 35-годишна възраст, трябва да прилага.

Несъмнено има и такива маски, които не са достатъчни за добрата грижа за кожата. От огромна важност е не само да наплескате някакъв продукт върху й, а да подберете такъв, който да я съживи отвътре.

Несъмнено във всяка аптека или салон за красота се предлагат редица капсули, таблетки, минерали, екстракти и витамини. Задавали ли сте си въпроса обаче колко са ефективни те. Истината е, че изобщо не е необходимо да пръскате луди пари, за да изглежда кожата ви перфектно.Достатъчно е само да се снабдите с качествено рибено масло от първата аптека. Маските, съдържащи рибено масло, както и редовният му прием перорално, вършат истински чудеса за кожата. Ако пък го съчетаете с чист пчелен мед, то резултатът е повече от невероятен.

С тази комбинация не само ще предпазите кожата от преждевременно стареене, а и ще премахне бръчките в най-проблемните области (около устните и очите) и ще елиминира излишната пигментация.

Ако се питате за кой вид кожа е най-подходяща употребата на рибено масло, трябва да знаете, че няма еднозначен отговор на този въпрос. Истината е, че тази маска за лице ще се превърне в източник на жизненоважното хидратиране на сухата кожа. Освен това тя е отлично средство за възрастова пигментация, както и за премахване на зачервяванията и раздразненията на чувствителната кожа. И всичко това се дължи на богатия й състав.

За да си направите маска за лице с пчелен мед и рибено масло, смесете равни количества от двата продукта. Тук е моментът да направим важното уточнение, че медът трябва да е течен. Почистете добре кожата и нанесете равен слой от маската. След половин час я забършете с мека салфетка. Остатъците от маската отмийте с леко топла вода. След това нанесете крем.

Тази маска се прилага по два пъти в седмицата до постигането на очаквания резултат, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар