Тази маска за лице трябва да е в арсенала за красота на всяка дама над 35-годишна възраст

0
389

Ще останете приятно изненадани от ефекта

Със сигурност още след първия път, в който приложите тази маска за лице, ще разберете защо тя трябва да е в арсенала за красота на всяка дама над 35-годишна възраст.

маска за лице
Ще останете приятно изненадани от ефекта

Несъмнено лицето е визитната картичка на всяка дама. Това означава, че е от огромно значение кожата да е нежна и гладка. В противен случай годините ви сякаш са изписани на челото ви. За да запазите младостта си ще ви разкрием невероятната маска за лице, която всяка дама над 35-годишна възраст, трябва да прилага.

Несъмнено има и такива маски, които не са достатъчни за добрата грижа за кожата. От огромна важност е не само да наплескате някакъв продукт върху й, а да подберете такъв, който да я съживи отвътре.

Несъмнено във всяка аптека или салон за красота се предлагат редица капсули, таблетки, минерали, екстракти и витамини. Задавали ли сте си въпроса обаче колко са ефективни те. Истината е, че изобщо не е необходимо да пръскате луди пари, за да изглежда кожата ви перфектно.



Достатъчно е само да се снабдите с качествено рибено масло от първата аптека. Маските, съдържащи рибено масло, както и редовният му прием перорално, вършат истински чудеса за кожата. Ако пък го съчетаете с чист пчелен мед, то резултатът е повече от невероятен.

С тази комбинация не само ще предпазите кожата от преждевременно стареене, а и ще премахне бръчките в най-проблемните области (около устните и очите) и ще елиминира излишната пигментация.

Ако се питате за кой вид кожа е най-подходяща употребата на рибено масло, трябва да знаете, че няма еднозначен отговор на този въпрос. Истината е, че тази маска за лице ще се превърне в източник на жизненоважното хидратиране на сухата кожа. Освен това тя е отлично средство за възрастова пигментация, както и за премахване на зачервяванията и раздразненията на чувствителната кожа. И всичко това се дължи на богатия й състав.

За да си направите маска за лице с пчелен мед и рибено масло, смесете равни количества от двата продукта. Тук е моментът да направим важното уточнение, че медът трябва да е течен. Почистете добре кожата и нанесете равен слой от маската. След половин час я забършете с мека салфетка. Остатъците от маската отмийте с леко топла вода. След това нанесете крем.

Тази маска се прилага по два пъти в седмицата до постигането на очаквания резултат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.