Краят на Николай Бареков: От евродепутат става обикновен даскал!

1
348

Николай Бареков сменя професията си през есента!

Политическата авантюра на Николай Бареков не издържа дори едно десетилетие. От журналист той се превърна в политик, но не за много дълго.

Николай Бареков
Николай Бареков става учител по БЕЛ

Тази година мандатът му като евродепутат изтича и по всяка вероятност няма да бъде подновен. Това кара 46-годишният пловдивчанин да се оглежда за друга работа.

Почти сигурно е, че той бъдеще в политиката няма. Засега няма политически съюзници, които да му протегнат ръка. Бареков не е в добри отношения с твърде много хора от тези среди и това най-вероятно ще го остави извън борда.

В журналистиката обаче също трудно ще се върне. От години Николай Бареков обижда колегите си журналисти чрез различни статуси във Фейсбук и затова вече няма нито един приятел от гилдията.



Една от последните му публикации в социалната мрежа намеква, че настоящият евродепутат се е ориентирал към учителската професия. Той е завършил „Българска филология“ и няма да има никакъв проблем да стане преподавател по БЕЛ.

„Мислите ли като тъпанарите от ГЕРп и протестърите(без образование) от Прокопиевата сган, че аз не съм достоен да уча децата ви на литература, български език, достойнство и чест? Баща на четирима сина български и неопетнен от политиката, който няма право да работи по професията си в България? Образован българин, обиколил света и помагал на нещастни народи в Хаити, Африка, Източен Тимор, Латинска Америка, който системата унищожи като репутация и като професионалист. Мога да чукам и камъни. Но не мога да бъда проститутка на повикване като “нашите” Патреоти. Аз избирам да пазя достойнството си. И Мандела лежа 30 години в затвора преди да се върне в политиката. Мен не ме плаши нищо. Никой не е в състояние да ме пречупи. Смешници. Хора, аз съм различен от помиярите, които познавате …..“ – сподели в мрежата Николай Бареков.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Мястото на Бареков е в затвора ,където да получава заслужени ласки от българските граждани 🙂 Увлекателна статия господин Алексиев,продължавайте да ни държите в течение на светските събития!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.