Никол си отиде от живота на Григор Димитров, а с нея си отиде и усмивката от лицето му!

1
344

Григор Димитров страда всеки ден, че изгуби жената на живота си!

Най-коментираната раздяла на 2019 г. сломи тотално българската първа ракета. Мъката в душата на Григор Димитров не стихва, а той даже не го крие.

Григор Димитров и Никол
Никол Шерцингер липсва много на Григор Димитров

Никол Шерцингер си отиде от живота му, а с това си отиде и усмивката от лицето на Гришо. Той написа в социалната мрежа „Липсваш ми, миличко“ под снимка на тях двамата.

Раздялата дойде преди около месец. Малко след отпадането на хасковлията от Australian Open стана ясно, че вече не е с мургавата певица.

Двойката изкара заедно около 4 години, с което Гришо подобри рекорда си с Мария Шарапова. Рускинята беше негова муза за период от 3 години.



Никол е тази, която е сложила край на взаимоотношенията им. 40-годишната мулатка вече не можела да си губи времето с връзка от разстояние и решила да потърси щастието другаде.

Григор Димитров много я обичал, но не можел да й обещае, че ще създаде семейство с нея, не и на този етап. За него тенисът винаги е бил на първо място и в близките 5 години това няма да се промени, а певицата няма никакво време за губене.

Затова Шерцингер сложила точка на връзката им, с което разбила сърцето на Григор Димитров. За да остане с нея, той трябва да се откаже от тениса, а това няма как да се случи.

Двамата поддържаха връзка от огромно разстояние. Гришо обикаля света, за да участва в турнири, а Никол прави същото, но за да пее. Освен това тя прекарва много дълго време в Англия, където работи като жури в „Х Фактор“, а Григор е там само за „Уимбълдън“ в началото на лятото.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Трябва да станат семейство и той пак може да си играе тенис,нито първия е нито последния.стига размотавал момичето.крайно реме е да се ожени за НИКОЛ.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.