Ето за какво жадуват жените от всяка зодия (II част)

0
273

Не трябва да забравяте, че всяка жена от тази зодия притежава жило

Със сигурност представителите на всяка зодия жадуват за нещо.

зодия
Не трябва да забравяте, че всяка жена от тази зодия притежава жило

Ако ви е любопитно да научите за какво жадуват дамите от всяка зодия, можете да го направите в следващите редове.

Ето какво разкриват астролозите по този въпрос:

Везни
Дамите Везни са доста остроумни и в същото време изключително сложни. Високото им ниво на интелигентност е неразделно с убийственото им чувство за хумор. Те рядко показват публично емоциите си. Обикновено подхождат с достойнство и уравновесеност към всяка ситуация, пред която бъдат изправени. Винаги са наясно какво точно искат от живота и действат уверено. Това е едно от нещата, което ги отличава от останалите дами.



Скорпион
Не трябва да забравяте, че всяка жена от тази зодия притежава жило. Другото, с което трябва да сте наясно за тези дами е фактът, че знае коя е и какво иска и е готова на всичко, за да го постигне. Тя е болезнено честна и не се интересува дали думите й ще причинят страдание на някого. Мъжете, имащи такава жена до себе си, са истински щастливци, тъй като освен всичките им други качества, те са и много страстни любовници. Те са от малцината, които предпочитат горчивата истина пред красивата лъжа.

Стрелец
Дамите от тази зодия, са изключително чувствителни, което им помага да разберат отлично и емоциите на околните. Имат способността да влязат в обувките на отсрещния и да преживеят всичко така, сякаш се случва на тях. В същото време обаче не си позволяват често да изразяват собствените си чувства. Само определени хора имат щастието да видят истинската им същност.

Козирог
Тези дами са изключително състрадателни и в същото време – независими. В състояние са да оценят реалността повече от обективно. Наясно са със силните и слабите си страни и се открояват не само с външна, а и с вътрешна красота. Умеят да изслушат всекиго, а когато заговорят го правят от душа.

Водолей
Жените от тази зодия се раждат мечтатели и бойци. Много са амбициозни и успяват да пожънат големи успехи. Изключително активни са, а това, което привлича като магнит околните, е веселият им нрав. При все, че са много чувствителни и емоционални, рядко си позволяват да излеят чувствата си.

Риби
Те са истински извор на честност, щедрост и любов. Могат да плачат, но се сражават в мълчание. По-скоро са готови да умрат, отколкото да разкрият, че са дълбоко наранени. Въпреки всичко именно те са първите, които ще ви се притекат на помощ при нужда, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.