Не вземайте тези вещи, ако ги видите на пътя, носят нещастие! (I част)

0
528

Сами решете дали да ги вземете или да ги подминете

Вероятно ви се е случвало да намирате неведнъж различни вещи на пътя.

вещи
Сами решете дали да ги вземете или да ги подминете

Може би в повечето случаи ги прибирате, смятайки, че те са ви на късмет. Истината е, че грешите. Не всички вещи носят късмет, някои от тях дори могат да ви донесат нещастие.

Експертите препоръчват първо да се запознаете със знаците на намерените вещи и едва след това да прецените дали да ги приберете или да ги подминете.
Ако ви е любопитно да научите какво ще ви се случи, ако сте намерили определени вещи на пътя, можете да го направите в следващите редове.

Ако намерите ключ
Те са натоварени със специално значение и могат да донесат благосъстояние, но трябва да знаете, че това далеч не важи за всички ключове. Ако намерите ключ на кръстовище или кръстопът, не го взимайте. Той ще ви донесе само проблеми.



Не взимайте и ключ, открит до езеро или река, тъй като се предполага, че чрез него можете да бъдете подложени на чужда воля. Това означава, че поемайки върху себе си „злото око“, рискувате жизнените ви сили да намалеят чувствително.

Старите, ръждясали и извити ключове, също трябва да бъдат подминати, тъй като крият опасности. Те са натоварени с отрицателна енергия, която може да привлече здравословни и финансови проблеми.
Ако обаче откриете красив стар ключ, той е предвестник за благоприятни промени в живота и разбира се не трябва да го подминавате.

Ако откриете няколко ключа на едно място (връзка ключове), това е знак, че в съвсем скоро време ще успеете да разрешите конфликтите в семейството ви и ще върнете обратно хармонията.

Ако пък изгубите ключовете си и след определено време ги откриете, това означава, че ще започнете нов етап от живота си. В него няма да има място за загуби и разочарования.

В случай, че сънувате, че намирате ключ, това е знак за предстоящи проблеми, свързани с жилище. Не бързайте да се притеснявате, тъй като по всяка вероятност те ще бъдат разрешени във ваша полза. Не е изключено тази находка на сън да ви подсказва, че в съвсем скоро време ще закупите собствено жилище.
Ако пък намерите на пътя нов ключ, по-добре го подминете, тъй като в противен случай финансовите проблеми ще се върнат отново.
Е, след като вече сте наясно със символиката на ключовете, намерени на пътя в зависимост от броя, вида, местонахождението и др., можете сами да прецените дали си струва да ги приберете или по-добре да ги подминете, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.