Не вземайте тези вещи, ако ги видите на пътя, носят нещастие! (II част)

0
543

В никакъв случай не прибирайте ръкавиците

Както вече споменахме в първата част на този материал, някои намерени на пътя вещи не си струва да бъдат прибрани.

вещи
В никакъв случай не прибирайте ръкавиците

Кои са тези вещи и с каква символика са натоварени, ще научите в следващите редове.

Ако намерите пръстен
Като цяло тези вещи (бижута) служат като лични талисмани, предпазващи от нещастия.
Ако откриете бижу със скъпоценни камъни на пътя, това е знак за съдбовна среща, както и изненадващи финансови постъпления. Не е изключено съвсем скоро вие да се окажете поредния късметлия, спечелил от лотарията.

В случай, че намерите на пътя пръстен от злато или сребро, това е ясен знак, че ще се повтори последното събитие в живота ви, преди откриването му.
Ако намереният пръстен е дамски, това е сигурен знак, че ще се срещнете с човек, който е позитивно настроен към вас. Огледайте пръстена добре, ако има дефекти по него, трябва да знаете, че човека, с когото ще се срещнете, е крайно недружелюбен към вас.



Намереният на пътя мъжки пръстен пък обещава късмет в бизнеса и помирение.

Ако намерите ръкавица
Поради една или друга причина ръкавиците са сред онези вещи, които се губят най-често. За щастие повечето от тях не вещаят нищо зло.

В случай, че намерите ръкавица на обществено място като спирката на градския транспорт, в автобуса или пък в парка, това е знак, че в скоро време ще срещнете човек, който ще промени съдбата ви към по-добро.
Не е изключено да става въпрос за дългоочакваната ви половинка (ако сте необвързани) или пък за стабилен партньор в бизнеса.

Намерените две ръкавици пък припомнят за закона за сдвоените случаи, което означава, че събитията се случват по двойки. Всичко онова, което ще ви се случи, ще е по две. Не се притеснявайте, тъй като тези случки ще са с положителен ефект.

Ако намерените ръкавици са от кожа или друг естествен материал, означават материално благополучие. Не е изключено богатството да ви споходи съвсем изненадващо под формата на бонус или печалба от лотарията.

В случай, че сте изгубили собствената си ръкавица и я откриете, то това е ясен знак за приближаването на голям шанс.

Много е важно да знаете, че намерените ръкавици/ръкавица, освен ако не са вашите, не трябва да бъдат взимани. Най-добре е да ги върнете на собственика им или ако не го познавате, да ги поставите на видно място, където би могъл да ги открие. Само в този случай можете да сте сигурни, че добрите знаци ще се сбъднат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.