Няма да повярвате колко много разкрива за вас този пръст

0
307

Не бихте си позволили да обидите някого

Вероятно ще ви прозвучи доста странно, но този пръст наистина може да разкрие много неща за вас.

пръст
Не бихте си позволили да обидите някого

Става въпрос за средния пръст и по-специално неговата форма. Той може да разкрие много неща за вас, за които дори не сте подозирали.

Ето какво издава формата на средния пръст за вас:

Форма А
Ако сте разпознали формата на средния пръст тип А, то това означава, че вие сте доста потаен човек. Тази ви потайност до голяма степен притеснява околните. Вие сте от хората, които не обичат да обсъждат личните си планове и мечти с всеки срещнат. Такава информация бихте споделили само с най-близките си хора и определено имате право на това.



При все, че потайността ви, както казахме плаши мнозина, онези, които ви познават, знаят, че вие сте човек с голямо сърце. Готови сте да се жертвате, без дори да се замислите, но само за ваш много близък човек. По правило хората с тази форма на средния пръст, са праволинейни, честни и любезни. Освен това притежават завидно чувства за хумор.

Форма В
Ако сте разпознали вашия среден пръст под форма В, то това е знак, че вие сте изключително предана личност във всяко едно отношение. Като се започне от служебните ви отношения, мине се през приятелството и се стигне до любовните ви такива. Човекът, когото обичате, е истински щастливец, защото му отдавате цялото си сърце. Същото важи и за професионалната ви дейност – вие не бихте се успокоили, докато приключите със задачите си и не разплетете спорните моменти.

Другото, което трябва да се знае за притежателите на тази форма на пръста е, че те са много раними и творчески личности. Не обичате да общувате с непознати. В същото време сте готови да посветите цялото си свободно време на онези, които са ви близки.

Форма С
Ако разпознахте вашия среден пръст под тип С, то няма никакво съмнение, че вие сте от хората, които умеят да разрешават спорове със завидна лекота.
Ако нещо успее да ви изненада, вие спирате за момента, но много бързо успявате да се вземете в ръце и да се справите с проблема.

В много редки случаи си поставяте твърде сложни задачи. Правите всичко възможно да заобиколите непознатите за вас сфери. Вие сте от малцината, които уважават мнението на околните. Освен това сте с изключително добро сърце и не бихте обидили човек. Все пак, ако това се налага, за да отрезвите някого, то ще премислите поне три пъти, преди да го направите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.