Така не се стъпва на световния връх: Кубрат Пулев с ново неуважително изказване!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Кубрат Пулев не се научи да уважава противниците си!

Няма съмнение, че Кубрат Пулев е вече легенда в българския бокс. Постоянно е претендент за световната титла, но все нещо не му достига, за да мине към следващия етап.

Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

Кубрат Пулев не се отнася с нужното уважение към Антъни Джошуа

Това нещо сякаш е отношението му към опонентите. Кобрата продължава да неглижира всеки мач и да демонстрира огромно самочувствие, неподплатено в конкретната ситуация с нищо.

Последното му изказване за Антъни Джошуа го доказва. Българският боксьор твърди, че може да го победи, в което няма лошо, но не изневери на себе си и демонстрира пренебрежение.

Кубрат Пулев така и не спомена името на Джошуа, а го нарича “онзи от Англия”. “Мога да победа онзи от Англия и да стана световен шампион.” твърди Кобрата.Този филм обаче вече сме го гледали. Същото поведение българския боксьор имаше и преди мача с Владимир Кличко преди 4 години и половина. Всички помним как Кобрата беше размазан на ринга, за ужас на цяла България.

Пулев обаче е решил да не сменя тактиката и да не спира да се изказва неуважително към съперниците си. Нещо, което надали му е в плюс.

И Кличко, и Джошуа винаги да показвали респект към опонентите си. Това е урок, който нашият боксьор трябва да научи.

Украинецът заяви след мача помежду им, че по-голям простак не е срещал досега. Дали и Антъни ще го каже, може би зависи от това дали ще има мач с Кубрат.

В момента Пулев се готви за двубой на 23 март. Негов съперник тогава ще бъде или кубинецът Майк Перез, или румънецът Богдан Дину.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар