Така не се стъпва на световния връх: Кубрат Пулев с ново неуважително изказване!

0
538

Кубрат Пулев не се научи да уважава противниците си!

Няма съмнение, че Кубрат Пулев е вече легенда в българския бокс. Постоянно е претендент за световната титла, но все нещо не му достига, за да мине към следващия етап.

Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа
Кубрат Пулев не се отнася с нужното уважение към Антъни Джошуа

Това нещо сякаш е отношението му към опонентите. Кобрата продължава да неглижира всеки мач и да демонстрира огромно самочувствие, неподплатено в конкретната ситуация с нищо.

Последното му изказване за Антъни Джошуа го доказва. Българският боксьор твърди, че може да го победи, в което няма лошо, но не изневери на себе си и демонстрира пренебрежение.

Кубрат Пулев така и не спомена името на Джошуа, а го нарича „онзи от Англия“. „Мога да победа онзи от Англия и да стана световен шампион.“ твърди Кобрата.



Този филм обаче вече сме го гледали. Същото поведение българския боксьор имаше и преди мача с Владимир Кличко преди 4 години и половина. Всички помним как Кобрата беше размазан на ринга, за ужас на цяла България.

Пулев обаче е решил да не сменя тактиката и да не спира да се изказва неуважително към съперниците си. Нещо, което надали му е в плюс.

И Кличко, и Джошуа винаги да показвали респект към опонентите си. Това е урок, който нашият боксьор трябва да научи.

Украинецът заяви след мача помежду им, че по-голям простак не е срещал досега. Дали и Антъни ще го каже, може би зависи от това дали ще има мач с Кубрат.

В момента Пулев се готви за двубой на 23 март. Негов съперник тогава ще бъде или кубинецът Майк Перез, или румънецът Богдан Дину.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.