Извънземните изрисуваха нова гигантска картина у нас

0
338

За извънземните вече се говори свободно и нормално. Учените постоянно изнасят нова информация за НЛО. В подкрепа на техните тези се появи и новата им картина

Преди известно време в района на Хасково беше заснета необичайна картина.

извънземните
Картината от извънземните в района на Хасково

Тя е гигантска с размери 130 на 100 метра, писа Дарик.

Изображението, което учените наричат агроглиф, се намира върху парцел, разположен между международен път Е-80 и влаковата линия.

Все още уфолозите не са успели да разчетат какво точно представлява картината и какво е нейното послание.На пръв поглед напомня на космически кораб на извънземните. Но дали точно това са имали предвид?

От векове извънземните оставят своя отпечатък върху повърхността на Земята на различни места.

Житните кръгове са само част от тези изображения. Намирани са картини върху снежна повърхност. Дори върху големи площи с пясък.

А защо точно Хасково?

Уфолозите у нас разсъждават и върху този въпрос.

В началото на месец ноември 2018 г. проф. Лъчезар Филипов организира Световна конференция за извънземните.

Предишните конференции се провеждаха в София. Последната беше в Хасково.

От цял свят у нас пристигнаха изтъкнати учени и хора, които са имали лични срещи с извънземните.

Единствено хасковската телевизия получи право да отрази събитието. След това докладите на гостите бяха пуснати за свободен достъп. А участниците гостуваха и предаването “Без формат”.

Сред дошлите бяха Кейт Торвалдсен от Норвегия. Катерине Ансбро от Ирландия. Преди това е живяла в САЩ. Имън Ансбро от Англия.  Детектив Гари Хеселтайн от Англия, който разследвал НЛО във военна база САЩ. Ърлинг Странд от Норвегия.  Капитан Робърт Салас  от Американските военновъздушни сили и други.

Възможно е няколко месеца след конференцията в Хасково, извънземните да са дали знак, че знаят за нея. А може би и че са доволни от нейното провеждане.

Интересът от страна на жителите на Хасково беше огромен. След като видеата бяха пуснати в социалните мрежи, стана ясно, че българите като цяло са проявили огромен интерес към знанието за извънземните, което гостите са представили у нас.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.