Дами, ще се изненадате от нещата, на които мъжете обръщат внимание. Дори не подозирате! (II част)

0
239

Усмивката ви, е едно от нещата, които със сигурност запомнят

Често пъти мъжете биват упреквани за това, че са пълни пердета и не забелязват нищо. Е, оказва се, че нещата далеч не стоят по този начин и мъжете забелязват много повече неща, за които дори не подозирате.

мъжете
Усмивката ви, е едно от нещата, които със сигурност запомнят

Ето какво още забелязват мъжете:

Активност
Някои от представителите на силния пол тестват половинката си, правейки активни срещи, за да видят колко подвижна може да е избраницата им. Вероятно самата мисъл, че даден човек наблюдава физическите ви способности, е доста стряскаща. Но истината е, че повечето от мъжете правят това, за да разберат дали наистина сте готови да напуснете зоната си на комфорт.

Усмивката
Ще се изненадате, но ако попитате мъжете кое е нещото, което помнят от срещата си с дадена жена, те ще ви кажат, че това е усмивката. Е, оказва се, че тя е в състояние да спечели сърцата им, да ви създаде нови приятели и разбира се – да се превърне в невероятна сила, ако я използвате правилно.



Странни навици
Да, дори и те не остават незабелязани от мъжете. Ако понякога не се държите като останалите, а сте смешни и дори откровено странни, то със сигурност човекът до вас ще запомни това. Но този факт не трябва да ви притеснява. В случай, че наистина това е вашият човек, той ще определи всичките ви странности като изключително очарователни.

Музикални предпочитания
Може би ви звучи невероятно, но сред нещата, които мъжете забелязват, е музикалния жанр, който предпочитате. Те знаят много добре, че когато жената се чувства добре в компанията им, може да пее и да танцува. Това не само не остава незабелязано за тях, а дори им носи удовлетворение.

Нещата, които ви наскърбяват
Едва ли има мъж, който да не забелязва, когато сте разстроена или не сте в настроение. Имайте предвид, че за тях е много трудно да преценят какво точно трябва да направят в тази ситуация. Поради тази причина преобладаващата част от тях очакват дамата да се разкрие, признавайки какво е това, което я притеснява. Само така ще могат да ви помогнат. Други пък ще се опитат да ви накарат да забравите проблемите си възможно най-скоро, опитвайки се да ви насърчат или окуражат.

Какво ви прави щастливи
Мъжете обожават, когато жената до тях е щастлива. Поради тази причина в процеса на връзката, те научават всичко онова, което ви кара да се усмихвате. След известно време заедно, те ще знаят от това кой е любимият ви сладолед до песента, която харесвате. Със сигурност ще ги запомнят, за да могат и в бъдеще да ви изкарват от неприятните моменти и да се радват на усмивката ви отново и отново, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.