Месечен хороскоп за март 2019 г. – Овен, Телец, Близнаци

0
374

Не си позволявайте агресивно поведение, за да не изхвърчите от работата си, преди да се усетите

Имайки предвид, че се намираме на прага на месец март, вероятно мнозина биха искали да знаят какви изненади им е подготвил новият месечен хороскоп.

месечен хороскоп
Не си позволявайте агресивно поведение, за да не изхвърчите от работата си, преди да се усетите

Някои от вас тръпнат да научат дали се задават незабравими пътешествия, а други вероятно се питат какво ще се случи с кариерното им развитие. Е, отговор на тези, както и на редица други въпроси, можете да намерите в мартенския месечен хороскоп.

Ето какво вещае той за всеки един зодиакален знак:

Овен
Вашият месечен хороскоп за март предупреждава да сте особено внимателни, защото има голям риск да се скарате с някой приятел. Вероятно до кавгата ще се стигне покрай изясняването на някои отношения. Добре е да знаете, че през новия месец се задават много ангажименти и ще е нужно да сте малко по-активни. Не е изключено да имате възможност да направите няколко кратки пътувания или пък да ви се наложи да общувате активно с другите не само на работното ви място, а и в личния ви живот.



През новия месец ще сте много по-агресивни. До известна степен агресивността ви ще е породена от голямата конкуренция около вас, но не си позволявайте твърде много, за да не изхвърчите от работното си място, преди да сте се осъзнали.
Бъдете достатъчно борбени и настъпателни, но в същото време се опитайте да запазите добрия тон. Защитавайте гледната си точка като щадите максимално отсрещния. Не си позволявайте да си изпускате нервите, тъй като това ще ви изиграе лоша шега.

Телец
През месец март представителите на зодия Телец, ще са изпълнени с авантюризъм и любопитство. Ще общувате активно с околните в търсене на ползи от това общуване. Не е изключено да се появят известни финансови колебания. Ако това се случи, то несъмнено голяма част от вниманието ви ще е съсредоточена именно върху печеленето и харченето на финансовите средства.

Не е изключено финансовата ви нестабилност да бъде породена от нуждите на приятел, на когото няма как да не помогнете. За да постигнете своето, ще сте склонни към задкулисни договорки и действия. Не си позволявайте твърде много, за да не „изгорите“, преди да се усетите.

Близнаци
Вашият основен ангажимент през месец март, ще е свързан с поддръжката на имиджа ви в обществото. Имате голям шанс да успеете да изпъкнете с демонстрацията на талантите и уменията си пред останалите. В кариерен план ви чакат доста успехи. Ще имате възможността да се изкачите нагоре по професионалната стълбица и да бъдете забелязани от по-висшестоящите от вас.

Не е изключено да поставите началото на приятелства, които в последствие може да прераснат в нещо повече, ако не сте обвързани. Има вероятност да възникнат проблеми от правно естество, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.