Месечен хороскоп за март 2019 г. – Рак, Лъв, Дева

0
385

Някои от вас ще се радват на пълна хармония в семейството

Остават броени дни до началото на март и вероятно мнозина от вас изгарят от нетърпение да научат какво вещае новият месечен хороскоп.

месечен хороскоп
Някои от вас ще се радват на пълна хармония в семейството

Някои от вас са в очакване на приятно пътуване, а други кроят планове за изкачване по кариерната стълбица. Кои от плановете ви ще успеете да сбъднете и за кои ще трябва да проявите търпение, ще разберете от мартенския месечен хороскоп.

Ето какво вещае той за всеки един от зодиакалните знаци:

Рак
Не е изключено през месец март да попаднете под влиянието на меланхолията. До това състояние може да ви доведе равносметката, която ще си направите. Във всички случаи ще имате желание да останете насаме със себе си и да преосмислите някои случки.



В кариерен план ще успявате да се справите с всички пречки, които ще се изправят на пътя ви.
Това ще се случва благодарение на знанията и уменията ви. Най-голям успех ще успеят да отбележат онези от вас, които са в козметичния бранш или в сферата на услугите и консултациите, вещае вашият месечен хороскоп. Не е изключено да ви се наложи да изтеглите кредит или пък да оперирате с чужди финансови ресурси през този период.

Лъв
Представителите на царствената зодия ще са изключително активни в обществен план през новия месец. Възможно е да вземете участие в социални каузи или друг вид организации. Казано с други думи, борбата ви ще е в името на общото благо и добруване.

Не си мислете обаче, че всичко ще е по мед и масло. Постоянната ви ангажираност ще се отрази на връзката ви и не е изключено да се появят сериозни търкания с партньора ви. Поради тази причина е добре да предвидите време и за него/нея.
Има голям шанс някой да инвестира във вас или пък да имате сериозен успех при работата ви с чужди пари. Някои от вас ще предприемат пътуване в страната или зад граница, което ще е доста авантюристично.

Дева
За ваше щастие кариерното ви развитие ще се случва по план. При все, че ще имате множество ангажименти и задачи, които трябва да свършите, ще успявате навреме. Освен това ще имате невероятен късмет в професионалните партньорства, както и при подписването на договори.

В семеен план ще се радвате на пълна хармония. Дори и да възникнат някакви конфликтни ситуации, те ще бъдат преодолени много бързо, тъй като ще са за дребни неща.
Партньорството ви определено ще претърпи развитие. Не е изключено да предприемете интересни съвместни занимания с любимия ви човек, пише chernomore.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.