Истина е: От тези зодии се раждат велики личности! (Ето кои са те)

0
283

От тези зодии се раждат гении

Тези зодии създават велики личности. Това са пет зодии в зодиака, където гениите са в изобилие. До този извод стига Марк Хамилтън от университета на Кънектикът.

зодии
От тези зодии се раждат гении, сн. Фейсбук

Ученият прави това заключение след продължително и мащабно проучване.

Дори и най-големите скептици на астрологията са силно впечатлени от изводите на учения. Хамилтън търсил връзката между характера на човека, съдбата му и неговия зодиакален знак.

Той съпоставял видни дейци на културата и науката, като откривал допирни точки в рождените им дати.



При проучването си направил заключението, че най-много гении се раждат под следните зодиакални знаци: Водолей, Овен, Козирог, Стрелец и Риби.

Астролозите също се съгласяват с тези изследвания на специалиста, като описват тези зодии като хора с най-висока степен на креативност и живо въображение.

Най-малка уникалност и творческо мислене проявявали представителите на зодиите Телец, Лъв и Скорпион.

Американският учен възнамерява да затвърди изводите си, като разшири проучванията си. Той ще изследва рождените дати на хора, родени през последните 3000 години.

Руският учен Евгений Виноградов също достига до това заключение. Според него най-талантливи хора се раждат през зимата и в началото на пролетта.

Руснакът е изследвал повече от 20 000 човека, които били известни художници, поети, писатели, учени.

Той изучил биографиите и на 757 Нобелови лауреати от шейсет и една страни.

В изследването си той стигнал до извода, че пикът на раждащите се гении бил от януари до април, а спадът на талантите се случвал през август.

Според Виноградов тази закономерност може да се дължи на слънчевите изригвания, които са най-силни от януари до април включително.

Руският експерт смята, че този природен феномен дава допълнителен тласък на новородените през тези месеци, за да се развиват те като големи таланти и гении.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.