Стойчо Керев разкрива бъдещето на света (+видео)

0
2989

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост ни запознават с една изключително важна и интересна тема. Тя е свързана с бъдещето, към което отиваме

Стойчо Керев
Стойчо Керев

В поредицата „Новото познание“ гостува Станислава Азова – Ава.

В момента Станислава е психолог и биоенерголечител.

Тя е и консултант по позитивната психотерапия; треньор по хармонични взаимоотношения и личностно усъвършенстване. Тя е завършила музикалното училище в Бургас и музикалната академия в София с профил пиано. Била е част от дамско трио 3D, което се разпадна през 2001 г.

Станислава Азова казва, че всяка човешка душа идва от първоизточника. Къде точно се намира той, никой не знае. Но е някъде в Космоса.



През последните години по света се раждат специални деца. Те са надарени с различни дарби и таланти.

В момента ние живеем в света на старата енергия. Старата енергия е създала своите авторитети. За да навлезем в 4-то и в 5-то измерение, старата енергия трябва да бъде разрушена. На нейно място да влезе новата енергия. Точно затова са изпратени тези специални индигови деца. И като носители на новата енергия, те не могат да търпят старите авторитети. Затова много хора ги приемат като лоши.

Новата енергия има по-висока честота и по-висока вибрация. Родителите трябва да настояват техните деца индиго да им разказват онова, което те знаят за по-висшите светове, а ние не.

Станислава Азова – Ава  има син. Когато момчето било на 8 годинки, то започнало да разказва интересни неща от света на духовното.

От своя син Станислава Азова научила, че ние не можем да се свързваме с всяка душа и не можем да гледаме във всички очи.

Един ден синът й казал, че от 2020 г. светът ще стане много по-различен. Старите вибрации и енергии ще бъдат разрушени. На тяхно място ще дойдат нови енергии и нови вибрации.

Всеки човек ще може да направи своя избор дали да бъде в светлото или в тъмното. В старото или в новото. Станислава попитала своя син какво ще стане с хората, които вършат злини. Момчето отговорило, че те ще имат право на избор. Ще могат да минат през специална решетка и ще бъдат отведени на друго място.

Изгледайте видеото долу. Лично чуйте разказа на Станислава Азова – Ава и въпросите на Стойчо Керев. Ако текстът бъде преразказан, той губи своята сила.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.