Стойчо Керев разкрива бъдещето на света (+видео)

1
141

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост ни запознават с една изключително важна и интересна тема. Тя е свързана с бъдещето, към което отиваме

В поредицата “Новото познание” гостува Станислава Азова – Ава.

Стойчо Керев
Стойчо Керев

В момента Станислава е психолог и биоенерголечител.

Тя е и консултант по позитивната психотерапия; треньор по хармонични взаимоотношения и личностно усъвършенстване. Тя е завършила музикалното училище в Бургас и музикалната академия в София с профил пиано. Била е част от дамско трио 3D, което се разпадна през 2001 г.

Станислава Азова казва, че всяка човешка душа идва от първоизточника. Къде точно се намира той, никой не знае. Но е някъде в Космоса.През последните години по света се раждат специални деца. Те са надарени с различни дарби и таланти.

В момента ние живеем в света на старата енергия. Старата енергия е създала своите авторитети. За да навлезем в 4-то и в 5-то измерение, старата енергия трябва да бъде разрушена. На нейно място да влезе новата енергия. Точно затова са изпратени тези специални индигови деца. И като носители на новата енергия, те не могат да търпят старите авторитети. Затова много хора ги приемат като лоши.

Новата енергия има по-висока честота и по-висока вибрация. Родителите трябва да настояват техните деца индиго да им разказват онова, което те знаят за по-висшите светове, а ние не.

Станислава Азова – Ава  има син. Когато момчето било на 8 годинки, то започнало да разказва интересни неща от света на духовното.

Изгледайте видеото долу. Лично чуйте разказа на Станислава и въпросите на Стойчо Керев. Ако текстът бъде преразказан, той губи своята сила.

Стойчо Керев

Стойчо Керев е подготвил  страхотна изненада за своите фенове – филмът  “Измамна реалност 2019”.

Той ще се излъчи само веднъж, на 5 април 2019 г. в НДК.

Билети можете да закупите от касите на НДК и на tickets.ndk.bg.

Във филма участват писателят Димитър Недков; диригентът Йордан Камджалов; проф. Лъчезар Филипов; проф. Бойко Рангелов; доц. Веселина Вачкова;  Александър Димитров.

Авторът и участниците обещават на зрителите големи изненади. Те са се ангажирали да запознаят любознателните българи с изключително важни събития и  проблеми.

Не го пропускайте.

 

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Zdraveite, molq da mi posochite vyzmojnost da gledam filma v chujbina. Jiveq v Germaniq i se nadqvam da moje da se gleda v internet.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.