Парадокс: Цял свят я знае и е на 36 г., а още непорочна!

0
299

Странно или не, все още има набожни хора, които не предават Библията за нищо на света. Именно такъв човек е Лоло Джоунс!

В наши дни сме свикнали хората да си лягат с лесно с други хора, когато между тях има сексуално привличане. При Лоло Джоунс обаче това отсъства.

Лоло Джоунс
Лоло Джоунс е на 36 г., а все още не е познала мъжка ласка

Тя е вече на 36 г. и е мегазвезда. Двукратна световна шампионка в бягане на 60 м. с препятствия, с добра кариера и в бобслея, но все още девствена.

Причината е, че американката няма съпруг. Тя е твърде набожна и се е зарекла, че няма да бъде интимна с мъж, за когото не е омъжена.

„Продължавам да вярвам, че трябва да си интимен само с човека на своя живот. Мислех, че ще го срещна лесно, но нещата се забавиха. Никой не може да ми хареса.“ – сподели Лоло Джоунс в американско тв шоу.



През годините е опитвала какво ли не, за да срещне принца на бял кон. Последното изпитание, на което се е подложила в името на любовта, е участието й в „Биг Брадър“, но и там мъж за нея не се е намерил.

„Имам кандидати, но усещаш, когато някой не е за теб. До момента няма човек, когото да съм почувствала като специален.“ – споделя още спортистката.

Тя е имала любовни връзки, но без консумация и това бързо отказвало мъжете. Ето защо и до днес е непорочна, което за 36-годишна жена в наши дни е истинско чудо.

Въпреки всичко Джоунс не се притеснява, че времето й отминава. Все още се надява да се омъжи и да има деца.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.