Стефи Стаменова за знаците от Вселената, които определят нашата съдба (+видео)

0
751

Разказът на Стефи Стаменова е завладяващ. Тя гостува в предаването “Без формат” на  Etv Haskovo Novini. Показва ни как да се вглеждаме в знаците от Вселената

Стефи Стаменова е работила в пловдивското радио “Канал Ком” и в Пловдивска обществена телевизия.

Стефи Стаменова съдба Вселена
Стефи Стаменова говори за съдбовните знаци от Вселената

Живяла е 10 години в Лондон, където развива успешен бизнес. Завръща се в България и отново се занимава с медии.

През месец май 2014 г. започва своя рубрика в ТВ7. Работата й е насочена към изграждане на умения за управление на личния живот и емоциите. Автор е на множество публикации и методики в областта на личностното израстване, развитие и за успеха в живота.

Стефи обяснява, че  Вселената ежедневно ни изпраща различни знаци. Понякога те са пред нас, но ние просто не ги виждаме.Единият от начините за получаването на знаци са сънищата.

Друг начин е “случайната” среща с хора, които ни дават нужните отговори. Човек разсъждава върху нещо, включва телевизора или радиото и от ефира научава отговора на онова, което го вълнува.

Всеки човек си има свой личен път и своя съдба. Затова се налага да правим постоянно различни избори. Тези избори се правят през мозъка или през сърцето.

Когато човек прави избор през сърцето, това е правилният избор. Изборът през мозъка е свързан повече с егото. Дали ще се представим добре, дали ще се харесаме на другите.

Самата Стефи преди доста години е имала уникално преживяване.

Тя била учител по английски език. През летните месеци работела в Китен в заведение. Една вечер до оградата на заведението стояла изтощена жена. Стефи я забелязала и й предложила вода, чай или кафе. Жената отказала. Казала само, че е пристигнала, за да разговаря с нея.

Стефи останала изумена. Жената й казала, че един ден хората ще я слушат. Тогава тя била на 25 години и преподавала английски. Казала на жената, че учениците са длъжни да я слушат. Жената обяснила, че ще работи с микрофон на високо място. Тогава Стефи си помислила, че ще бъде депутат в НС.

Но най-важното, което жената й казала и я накарала да запомни е следното. Че тя ще лекува с гласа си.

Много години по-късно всичко, което жената й е казала, се сбъднало. Тя е журналист и прави собствени предавания. Работи с микрофон. А хората й се обаждат и казват, че докато я слушат, главоболието им изчезва и другите неразположения отшумяват.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Стефи Стаменова ще научите изключително интересна и полезна информация.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.