Стефи Стаменова за знаците от Вселената, които определят нашата съдба (+видео)

0
794

Разказът на Стефи Стаменова е завладяващ. Тя гостува в предаването „Без формат“ на  Etv Haskovo Novini. Показва ни как да се вглеждаме в знаците от Вселената

Стефи Стаменова е работила в пловдивското радио „Канал Ком“ и в Пловдивска обществена телевизия.

Стефи Стаменова съдба Вселена
Стефи Стаменова говори за съдбовните знаци от Вселената

Живяла е 10 години в Лондон, където развива успешен бизнес. Завръща се в България и отново се занимава с медии.

През месец май 2014 г. започва своя рубрика в ТВ7. Работата й е насочена към изграждане на умения за управление на личния живот и емоциите. Автор е на множество публикации и методики в областта на личностното израстване, развитие и за успеха в живота.

Стефи обяснява, че  Вселената ежедневно ни изпраща различни знаци. Понякога те са пред нас, но ние просто не ги виждаме.



Единият от начините за получаването на знаци са сънищата.

Друг начин е „случайната“ среща с хора, които ни дават нужните отговори. Човек разсъждава върху нещо, включва телевизора или радиото и от ефира научава отговора на онова, което го вълнува.

Всеки човек си има свой личен път и своя съдба. Затова се налага да правим постоянно различни избори. Тези избори се правят през мозъка или през сърцето.

Когато човек прави избор през сърцето, това е правилният избор. Изборът през мозъка е свързан повече с егото. Дали ще се представим добре, дали ще се харесаме на другите.

Самата Стефи преди доста години е имала уникално преживяване.

Тя била учител по английски език. През летните месеци работела в Китен в заведение. Една вечер до оградата на заведението стояла изтощена жена. Стефи я забелязала и й предложила вода, чай или кафе. Жената отказала. Казала само, че е пристигнала, за да разговаря с нея.

Стефи останала изумена. Жената й казала, че един ден хората ще я слушат. Тогава тя била на 25 години и преподавала английски. Казала на жената, че учениците са длъжни да я слушат. Жената обяснила, че ще работи с микрофон на високо място. Тогава Стефи си помислила, че ще бъде депутат в НС.

Но най-важното, което жената й казала и я накарала да запомни е следното. Че тя ще лекува с гласа си.

Много години по-късно всичко, което жената й е казала, се сбъднало. Тя е журналист и прави собствени предавания. Работи с микрофон. А хората й се обаждат и казват, че докато я слушат, главоболието им изчезва и другите неразположения отшумяват.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Христина Котларска и от отговорите на Стефи Стаменова ще научите изключително интересна и полезна информация.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.