Павел Глоба направи тревожно предсказание за три зодии през март

0
278

Звездите вещаят, че до средата на месеца всичко ще се нормализира и ще тръгне постарому

Астрологът Павел Глоба предупреди, че някои зодии ще се изправят пред доста сериозни трудности през този месец.

Павел Глоба
Месецът ще създаде доста неприятности на някои зодиакални знаци

Съществува доста голям риск плановете им да се провалят и да си изпатят доста от това.

Ето и кои са зодиите, за които март месец няма да е никак лесен според Павел Глоба:

Телец
През месеца представителите на този зодиакален знак ще пожънат доста сериозни успехи на работното си място. Тайната на успеха ви се крие в неизчерпаемата ви енергия. Благодарение на вътрешната си сила, вие винаги сте в готовност да покорявате високи върхове.
Има обаче доста голям риск да се сблъскате с много неприятни ситуации.



При все, че няма да са по ваша вина, вие също ще бъдете въвлечени в проблема. Съветът на Павел Глоба е да се опитате да запазите хладнокръвие в така създалата се ситуация. Ако нещата не изглеждат добре, не се опитвайте да се намесвате. Най-добре би било да изчакате и да вземете отношение, когато всичко се нормализира.

Везни
При вас съществува доста сериозен риск от проблеми на работното ви място. През този месец има голяма вероятност шефовете ви постоянно да мрънкат и да недоволстват от работата ви или пък от работата на вашите подчинени. Павел Глоба препоръчва да се опитате да бъдете по-търпеливи, тъй като в противен случай само ще си навлечете допълнителни неприятности.
Добрата новина за вас е, че в останалите сфери на живота ви, всичко ще е наред.

Козирог
Хората, родени под влиянието на този зодиакален знак, трябва да са подготвени, че още в първото десетдневие от месеца, нещо в живота им много ще се обърка.
Добрата новина (доколкото може да бъде такава) е, че това объркване ще е временно. За сметка на това пък може да ви създаде сериозни проблеми.

Звездите вещаят, че до средата на месеца всичко ще се нормализира и ще тръгне постарому. Казано с други думи – животът ви ще се върне към нормалния си ход.
Нещо повече – дори ще се превърнете в душата на компанията. Ако искате обаче да задържите тази титла за по-дълго време, ще е нужно да се постараете малко повече.

Бъдете особено предпазливи с препаратите, които използвате, за да почистите у дома. Вземете на сериозно това предупреждение и наистина бъдете много внимателни. Имайте предвид, че предупреждението далеч не важи само до изтичането на месец март, а по принцип, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.