Научете с какъв дар ви е благословила съдбата (I част)

0
265

Добре е да се научите да владеете тези дарове

Едва ли има човек, който да не иска да научи с какъв дар го е благословила съдбата.

дар
Добре е да се научите да владеете тези дарове

Ако и вие искате да разберете какъв е вашият дар от съдбата, то следващите редове ще ви дадат отговор на този въпрос.

Нумерологията и алхимията, са категорични по темата, че датата на раждане не е никак случайна. Именно тя е тази, която ще ви разкрие с какъв дар ви е благословила съдбата.
Без значение дали вярвате в магията или не, нужно е просто да се вслушате в себе си, за да разберете каква е силата, скрита във вас.

За да откриете кое е вашето число, е нужно да съберете датата, месеца и годината си на раждане. Редуцирайте получения резултат до едноцифрено число.



Ето какво разкрива полученото число за благословията, която сте получили от съдбата:

Число 1 – маг
Вярва се, че родените под влиянието на това число, стават невероятно добри магове. Те не само могат да оказват влияние върху околните, а и да налагат волята си. Освен това те самите притежават изключително силна воля. Добре е да започнат да внимават повече и да не се опитват да манипулират и контролират останалите.

Число 2 – емпат
Вие проявявате изключителна чувствителност към енергиите около вас. Още в ранна детска възраст успявате да усетите намеренията на останалите. Магическият ви дар е скрит във вашето сърце, а третото ви око е изключително възприемчиво. Насочете възможностите си към това да облекчавате болката на околните. Веднага след това обаче, е нужно да отидете сред природата, за да можете да възстановите енергията си.

Число 3 – триединна Луна
Това число е олицетворение на трите фази на Луната. Поради тази причина се смята, че хората, родени под неговото влияние, са инструмент на триединната богиня. Във вас са заложени силите на сътворението и разрушението. Много е важно да внимавате какво си пожелавате. Този съвет не е случаен, тъй като всичко онова, което си пожелаете, се превръща в реалност в определен етап от живота ви.

Число 4 – управител стихии
Това число се свързва с четирите елемента на Земята – огън, вода, въздух и земя. Основната ви задача се състои в балансирането на тези четири елемента. Имайте предвид, че сте в състояние да черпите непрекъснато енергия от тези елементи. Огънят, водата, въздухът и земята създават изключително мощно защитно поле около вас. Именно то ви помага да отблъсквате отрицателната енергия и да я държите далеч от себе си във всеки един момент и при всяка една ситуация, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.