Научете с какъв дар ви е благословила съдбата (II част)

0
287

Добре е да се опитате да го развиете

Както вече споменахме в първата част на този материал, всеки има някакъв дар, с който е бил благословен от съдбата.

дар
Добре е да се опитате да го развиете

Не е трудно да научите какъв е вашият дар от съдбата. Единственото, което трябва да направите, е да съберете числата от рождените си дата, месец и година. Целта е да редуцирате резултата до едноцифрено число.

След като вече сте свършили това, можете да научите какъв е вашият дар от съдбата, откривайки числото по-долу и прочитайки характеристиката, отговаряща на него.

Ето какъв е вашият дар от съдбата:



Число 5 – спиритуалист
Имайки предвид, че числото 4 визуализира четирите елемента на Земята – огън, вода, въздух и земя, то числото 5 е представлява петият елемент – духът. Именно поради тази причина, родените под влиянието на това число, се свързват с духовната част на живота. От тях стават отлични спиритуалисти.

Число 6 – ученик на Слънцето
Числото 6 е символ на Слънцето и всичко онова, което изниква от светлината. Във вас е натрупано огромно количество енергия поради факта, че сте родени под влиянието на това число. Освен това вие сте въплъщение на всички жизнени блага и тяхната сила. Освен това вие сте невероятен лечител и водач. По-голямата сила, която притежавате обаче ви носи и по-голяма отговорност. Научете се да използвате магическия си дар, без да нарушавате моралните ценности. В противен случай този дар може да се обърне и срещу самите вас.

Число 7 – ученик на Луната
Както вече става ясно от горенаписаното, това число е символ на Луната и магията, която дава царицата на нощта. Казано с други думи, вашият дар е магията на Луната. Вие винаги усещате инстинктивно кое е онова, което трябва да направите. Именно поради тази причина рядко пъти ви се налага да правите едно и също нещо по два пъти. Способни сте да импровизирате повече от добре, благодарение на силната си интуиция. Освен това често пъти бивате спохождани от пророчески сънища. Ще можете да вършите чудеса, ако се научите да ги интерпретирате правилно.

Число 8 – вещицата
Именно осем, е числото, което се смята за най-магическите. То се свързва с осемте ъгъла на света и вещиците. Притежавате огромна магическа сила, но често пъти тя бива открита на по-късен етап от живота. Лесно успявате да различите правилното от грешното, благодарение на точния ви вътрешен компас.

Число 9 – шаман
Това число символизира единството на гореизложеното. Именно то е вратата, от която започва всичко и всичко свършва. Именно поради тази причина можете да погледнете на света по различен начин. Вашият магически дар е, че сте с изключително артистичен и творчески характер. Освен това притежавате способността да погледнете на ситуациите под интересен ъгъл. Способни сте да лекувате. Тъй като числото е свързано със смъртта и прераждането, вие можете да излезете извън реалността като истински шамани, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.