Добре е всяка дама да е наясно с тези трикове с червило

0
478

Те са изключително лесни за прилагане, а в същото време са много ефективни

Малцина са представителките на нежния пол, които не използват червило.

червило
Те са изключително лесни за прилагане, а в същото време са много ефективни

Обикновено в дамската чанта на всяка жена присъства поне едно червило. Факт е обаче, че голяма част от дамите не са наясно как точно трябва да си сложат червило, за да направят грима си още по-ефектен и привлекателен.

Поради тази причина в следващите редове ще ви разкрием няколко изпитани трика с червило, които със сигурност ще ви допаднат и дори ще побързате да ги изпробвате.

Ето ги и тях:



Коректор по контура на устните
Особено е полезно да очертаете с коректор контура на устните, когато използвате по-ярък тон червило. По този начин ще си помогнете при нанасянето му, тъй като коректорът няма да ви позволи да излезете от очертанията на устните. Освен това така те ще изглеждат много по-сочни и несъмнено ще се открояват.

Салфетка
За всяка дама е от изключителна важност издръжливостта на червилото. Със сигурност няма да ви е никак приятно да подновявате червилото си на всеки пет минути. Е, този трик със салфетка несъмнено ще удължи издръжливостта му. За целта след като нанесете първият слой червило и преди нанасянето на втория такъв, е добре да попиете устните си със салфетка. По този начин можете да сте сигурни, че червилото ви ще се задържи по-дълго време върху тях.

Четка за вежди
Тя ще се превърне във вашия основен помощник през студените зимни дни, когато почти всяка дама е изправена пред проблема „сухи и напукани устни“. Истината е, че дори най-хубавите и качествени балсами понякога са безпомощни. В спешни ситуации трябва да вземете четчица за вежди и с нейна помощ да отстраните мъртвите клетки, без да увредите новата кожа.

Дръжте червилото в хладилника
Колкото и невероятно да ви звучи този съвет, то наистина е добре да съхранявате червилото си в хладилника. По този начин ще успеете да запазите голяма част от свойствата му. В никакъв случай не си позволявайте да пренебрегвате това правило.

Начертайте кръст
Ако искате горната ви устна да изглежда перфектна, трябва да знаете, че това е фасулска работа. Трябва просто да приложите един малък, лесен и в същото време изключително ефективен трик. Казано с други думи, трябва просто да нарисувате кръст върху горната си устна. По този начин ще можете да скриете асиметрията, ако има такава. Освен това този трик ще улесни значително задачата ви по подчертаването на формата на устните, пише jenata.blitz.bg.

Е, мили дами, убедени сме, че веднага ще вкарате в употреба тези трикове с червило. Дерзайте и бъдете красиви!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.