Аурата може да лекува живота ни! (Бг звезди и световни знаменитости луднаха по този метод)

0
380

Аурата е много важна за човешкото ни съществуване

Аурата може да се заснеме и коригира от терапевти. Така тя ще излекува живота ни. По този метод луднаха много български звезди, както и световни знаменитости.

Аня Пенчева, Мими Иванова, Елица са само част от известните, ползвайки метода. Сред тях има още модели, но и хора на науката.

аурата
Аурата лекува

Със специален софтуер се заснема енергоинформационната матрица, което е всъщност нашата аура. Това прави Рум Марк в свое студио, пише в. „Стандарт”.

Така не само се заснема енергийното ни поле, но и може да се коригира, в зависимост какво искате да постигнете.



Аурата може да се коригира и за 20 минути, но може да продължи и с месеци. Всичко зависи от това доколко вярваш, казва Рум Марк.

Терапията се извършва със специална техника и медитация, които променят излъчваните от нас цветове.

Енергоинформационната матрица е съвкупност от цветове, като доминиращи са само два или три.

Според Марк аурата предшества физическото ни съществуване и по нейната промяна може да се откриват генетично заложени болести.

Гняв, стрес, яд, радост, дори внезапна мисъл може да обагри различно аурата ни.Според Марк след усилени тренировки и медитация и с невъоръжено око можеш да видиш аурата на човека срещу теб.

Най-добрата е тази, която се доближава до цветовете на чакрите ни. Бяло, лилаво и розово загатват за духовна личност.

Зеленото означава хармония, отвореност към природата, лечителски способности.При хора, които доминира червеното обикновено са здраво стъпили на земята.

Те лесно се ориентират в материалния свят, с лекота се грижат за дом и семейство.

Склонни към езотерика са тези, в чиято аура преобладава жълтото. Ако нейния цвят е светлосиньо, тогава вие лесно боравите със словото и гласа си.

Такива хора най-често са певци или писатели, или са добри оратори.

Тъмносиньото загатва за деца индиго или отдадени на каузата, които често се превръщат и във фанатици. Тъмночервеното говори за агресивна личност.

Цветовете са като пъстра палитра, която може да се промени в зависимост от много фактори.

Заболяванията и депресията се фотографира със сиво, но трябва да не се сбърка със сребристото, което означава коренно различно, споделя терапевтът.

Болестта може да обагри матрицата в черно или да направи цветовете рехави. Аурата следва формите на човешкото тяло и на органите, около окито е разположена, обяснява Рум Марк.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.