Виж каква гад си според своята зодия! (Ще се изненадате какви отвратителни черти притежавате–част 1)

0
317

Всяка зодия носи нещо гадно в себе си

Виж каква гад си според зодията си. Всеки носи под лъскавата си обвивка и доста отрицателни черти, които често остават скрити за околните.

Това са най-гадните зодии

Овена е високомерен и агресивен. Смята всички останали за нищожества. Може и да има право, но това боли. Надменни до ента степен.

Основното правило при общуването с тази зодия е просто да не го правите.

Под ласкавото лице на Телеца се крие артистична гадина. Много обича парите, до лудост. Истина е, може да свали последната си риза.



Само че не своята, а тази на някой нещастник.

Представителите на зодия Близнаци са най-разсеяните гадини. Инфантилни до безкрайност. Само че не само че не страдат изобщо, а се наслаждават.

Преструват се за всичко и от всичко. Докато другите страдат и се тръшкат за нещо, те само просто си говорят ли, говорят до безкрай.

Ракът е доста мимикрираща гад. Прави се на всесилен, който може да реши всякакви вселенски проблеми.

Само че се скрива под камъка и само наблюдава наоколо.

Единственият му смисъл в битието а де го оставят на мира. „Или просто се разкарайте”, е житейската философия на този воден представител на зодиака.

Лъвът е най-големия снобарски гад. Приятелите за него са единствено, за да му слушат за подвизите. Чувството му за величие е огромно.

Винаги се движете на разстояние от 1-2 километра, за да ви удуши с това чувство на превъзходство.

Дева-досаден, дребнав гад. Педантичността на този земен знак може да побърка и най-търпеливите. Печели приятели с единственото желание да ги тормози.

Така може да изкара до безкрайност. Врагове на девата не липсват. Те се зараждат мигновено там, където тя се появи. И преди да е минал месец те са се нароили порядъчно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.