Виж каква гад си според своята зодия! (Ще се изненадате какви отвратителни черти притежавате–част 1)

0
96

Всяка зодия носи нещо гадно в себе си

Виж каква гад си според зодията си. Всеки носи под лъскавата си обвивка и доста отрицателни черти, които често остават скрити за околните.

Това са най-гадните зодии

Овена е високомерен и агресивен. Смята всички останали за нищожества. Може и да има право, но това боли. Надменни до ента степен.

Основното правило при общуването с тази зодия е просто да не го правите.

Под ласкавото лице на Телеца се крие артистична гадина. Много обича парите, до лудост. Истина е, може да свали последната си риза.Само че не своята, а тази на някой нещастник.

Представителите на зодия Близнаци са най-разсеяните гадини. Инфантилни до безкрайност. Само че не само че не страдат изобщо, а се наслаждават.

Преструват се за всичко и от всичко. Докато другите страдат и се тръшкат за нещо, те само просто си говорят ли, говорят до безкрай.

Ракът е доста мимикрираща гад. Прави се на всесилен, който може да реши всякакви вселенски проблеми.

Само че се скрива под камъка и само наблюдава наоколо.

Единственият му смисъл в битието а де го оставят на мира. „Или просто се разкарайте”, е житейската философия на този воден представител на зодиака.

Лъвът е най-големия снобарски гад. Приятелите за него са единствено, за да му слушат за подвизите. Чувството му за величие е огромно.

Винаги се движете на разстояние от 1-2 километра, за да ви удуши с това чувство на превъзходство.

Дева-досаден, дребнав гад. Педантичността на този земен знак може да побърка и най-търпеливите. Печели приятели с единственото желание да ги тормози.

Така може да изкара до безкрайност. Врагове на девата не липсват. Те се зараждат мигновено там, където тя се появи. И преди да е минал месец те са се нароили порядъчно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.