Научете каква е отрицателната енергия, излъчвана от всяка зодия (I част)

0
259

Представителите на зодия Овен, са свръх агресивни

Колкото и невероятно да ви звучи, всяка една зодия има своята отрицателна енергия, която излъчва.

зодия
Представителите на зодия Овен, са свръх агресивни

Ако искате да научите каква е тя, е нужно да прочетете следващите редове.

Ето каква е отрицателната енергия на всяка зодия:

Овен
Вероятно сте забелязали, че хората от тази огнена зодия, са твърде нетърпеливи и агресивни. Те винаги са готови за действие. Най-лошото е, че започват да действат, без дори да са обмислили дали трябва да направят точно това и дали е правилно. Най-добре е да се научат да броят до десет, преди да реагират и да изразят емоциите си. В противен случай правят всичко свръхемоционално и плашещо рязко.



Телец
Отрицателната енергия на представителите от Телец, се крие в тяхната твърдоглавост. Най-лошото е, че те дори не си дават сметка, че проявата на упоритост невинаги им носи позитиви. Понякога тя не се възприема твърде добре от хората. Телците, са доста упорити, твърдоглави и са големи инати. Често пъти те не се помръдват от позицията си поради факта, че не желаят да направят компромис. В това няма нищо изненадващо като се има предвид, че те не уважават чуждата гледна точка. Проявяват разбиране в изключително редки случаи.

Близнаци
Близнаците пък са твърде нестабилни, обичат разнообразието и лесно се отегчават. Имайки предвид, че тази зодия е двойствен знак, те често си позволяват да изкривяват истината, когато им е угодно. Много би ви било трудно да ги уловите и задържите на едно място, защото те винаги се оглеждат за следващо приключение. Със сигурност партньорите на хората от зодия Близнаци знаят тази подробност и са наясно колко им е трудно да я преглътнат.

Рак
Представителите на тази зодия могат да са твърде чувствителни. Понякога чувствителността им обсебва изцяло отсрещната страна. Казано с други думи, те са пасивно агресивни. Обикновено проявяват пасивната си агресия, когато се обидят, а това се случва твърде лесно при тях. Освен това рядко биха си признали, че вината за проблемите в отношенията, е тяхна.

Лъв
Отрицателната черта на царствената зодия е, че те са свръх драматични. Използват огнената си енергия по доста театрален начин, създавайки ненужен драматизъм. Често пъти те правят от мухата, слон. Те искат винаги да са в центъра на вниманието. Когато това не се получава, енергията им става изгарящо натрапчива.

Дева
Представителите на тази зодия, са твърде критични. Те изпипват детайлите до най-малката подробност и често пъти това ги отблъсква от хората около тях. Перфекционизмът им създава вътрешно напрежение, което те разпръскват около тях. Крайно време е да се научат да се отпускат и да разберат, че някои правила могат да бъдат нарушавани, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.