Не игнорирайте тези сънища, те идват с важно предупреждение! (I част)

0
461

Обърнете им нужното внимание, но не се паникьосвайте

Вероятно мнозина от вас, са си дали сметка, че някои сънища не са случайни и са натоварени с важни предупреждения.

сънища
Обърнете им нужното внимание, но не се паникьосвайте

От векове хората се опитват да разтълкуват сънищата си, а учените и до ден днешен продължават да правят невероятни изследвания в тази толкова любопитна област. Науката, занимаваща се със сънищата, се нарича онирология. Тя изследва зависимостта между функционирането на мозъка и нещата, които виждате насън.

Със сигурност можете да откриете редица материали в мрежата, свързани с тълкуването на сънища. Голяма част от тях обаче не са научно обосновани. Въпреки това според психолозите, сънищата наистина могат да разкрият много за живота ви и за това, което се случва във вашето подсъзнание.

Вероятно в случаите, в които сънувате нещо ярко и запомнящо се, винаги се опитвате да намерите начин да го разтълкувате.
Факт е, че някои сънища наистина са в състояние да ви предупредят или да ви помогнат да преодолеете трудностите. Поради тази причина те не трябва да бъдат пренебрегвани.



Ето кои са тези сънища:

Загуба на зъб, нараняване или смърт
Ако сънувате, че ви пада зъб или имате кариес, това е знак, че страдате от твърде ниско самочувствие. Факт е, че усмивката, е първото нещо, което се набива в очите на отсрещния човек. По този начин вие излагате зъбите си на показ, а те са огледало на увереността ви. Падането на зъб говори за ситуация, която ви кара да се чувствате несигурни.

Един от експертите в областта на онирологията – Патриша Гарфийлд пък тълкува падането на зъб в сънищата като израз на потиснат гняв. По правило, задържайки агресията в себе си, човек стиска челюстта си несъзнателно. Това на свой ред води до поява на проблеми със зъбите. По всяка вероятност това е и причината, поради която сънувате, че губите зъб или имате нужда от зъболекар.

Същото това правило важи и за сънищата, свързани със смъртни случаи или натравяне. Те са показател, че сте неспокойни. Освен това сънища със смъртта може да са и знак, че част от вас умира, за да даде възможност на друга, по-добра част от вас да излезе на показ.

Не забравяйте обаче, че често пъти сънищата са начина, по който мозъкът ви се опитва да ви подготви за бъдещето и да се справи с промените, които не може да контролира.

Бременност
Колкото и удивително да ви звучи, не само жените, а и представителите на силния пол, могат да сънуват, че са бременни. Бременността означава, че вътре във вас расте нещо ново. Подобен сън е знак, че сте на път да „родите“ нова идея или творение. Разбира се поставянето на цели и изпълнението им, само могат да ви помогнат да превърнете съня си в реалност, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.