Не пренебрегвайте тези сънища, защото са натоварени с важно предупреждение! (III част)

0
215

Обърнете им сериозно внимание, за да подобрите живота си

В последния материал от поредицата, посветена на онези сънища, които не трябва да пренебрегвате, ще ви разкрием още малко от тайните им.

сънища
Обърнете им сериозно внимание, за да подобрите живота си

Както вече стана ясно, някои сънища са предупреждение, което не трябва да пренебрегвате.

Кои са тези сънища и какво ви предупреждават, можете да научите в следващите редове:

Технически проблеми
Обикновено дамите са тези, които сънуват, че телефонът или някакво друго устройство, се разваля във възможно най-неподходящия момент. Тези сънища са знак за загуба на емоционална връзка с любим човек или пък, че са се появили проблеми в романтичните ви отношения.



Краят на света или природни катаклизми или автомобилна катастрофа
Вероятно всеки от вас е сънувал поне веднъж в живота си нещо подобно. Такива сънища могат да са знак, че не можете да контролирате страха и проблемите си. Освен това социалните мрежи допринасят допълнително за влошаването на съня ви, тъй като изобилстват от предсказания за апокалипсис.

Цялото това усещане за несигурност се прехвърля в сънищата ви. В тази категория попадат и сънищата за катастрофи. Те са свидетелство за това, че в реалния ви живот не получавате достатъчно подкрепа. Освен това ви е много трудно да се справите самостоятелно с възникналите проблеми.

Непознат дом или помещение
Ако сънувате, че сте попаднали в непознат дом или стая, то това е почти сигурен знак, че имате нужда от самоизразяване, категорични са експертите. Това означава, че част от вас е била под ключ и моли отчаяно за освобождаването си. Ако сънувате отделна стая в сграда, то това е символ на скрит талант или умения, които не сте показали пред останалите.

Според психолога Еди Травис, всеки един човек слага всеки свой вътрешен процес в отделна стая. Разбира се това се случва подсъзнателно. Така например, ако в сънищата ви се виждате в баня, то това е знак, че имате нужда да се освободите от ненужния товар и да изчистите всичко от себе си. Спалнята пък е символ на романтичната връзка. Това означава, че ако сънувате спалня в съня си, е в резултат на изживявания в личния ви живот.

Ако закъснявате
Случвало ли ви се е да се стреснете на сън, защото сънувате, че закъснявате? Подобни сънища издават, че се страхувате, че има вероятност да пропуснете нещо важно в реалния ви живот.
По всяка вероятност сте затрупани с работа и не разполагате с достатъчно време за близките си. Тези сънища обаче трябва да ви дадат ясен сигнал, че е добре да намалите работните обороти и да подредите личния си живот, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.