МВР търси съдействие да открие изчезналия ученик Асен

0
169

Ако някой е виждал момчето от снимката, нека да уведоми полицията. Асен е изчезнал на 5 март, а МВР го обяви за общодържавно издирване

Асен Пендурков е на 13 години от София. На 5 март напуснал своя дом и до момента от него няма никакви новини.

МВР ученик Асен
МВР издирва изчезналия  ученик Асен

Близките на 13-годишното момче са силно разтревожени. Нямат представа къде се намира в момента техният син и дали е добре.

Асен Пендурков е висок 165 см.

Кожата му е светла, очите големи и сини. Косата е права, тъмноруса, късо подстригана.На 5 март носел светлосини маратонки. Бил обут в черен анцуг и облечен с яке в тъмносин цвят.

Ако някой разполага с информация за ученика Асен, нека да се обади на тел. 112 или да съобщи в най-близкото поделение на МВР.

Можете да подадете сигнал на тел. 02/982 59 20.

Издирването се извършва от Пето РУ на МВР в София. Не се знае дали Асен все още се намира на територията на столицата. Може да е напуснал София и в момента да бъде в някой град близко разположен до столицата. А е възможно да е стигнал далеко от София.

Информацията, с която разполагате, за вас може да бъде незначителна. Но за МВР е възможно да се окаже една важна следа. И така разследващите да открият изчезналото дете много бързо.

Полицията много често пъти търси съдействие от гражданите, когато търси лице, обявено за общодържавно издирване.

А съдействието на гражданите е изключително важно.

Преди няколко месеца полицията издирва мъж да извършено тежко криминално деяние.

Граждани бяха засекли извършителя на автогарата и го разпознали. Незабавно се обадили в полицията и той беше задържан за отрицателно време.

 

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.