Тези зодии са истински галеници на съдбата и късметът е техен неизменен спътник (I част)

0
221

Вътрешният им импулс е този, който ги тласка да разбиват стените с глава

Никак не е случаен фактът, че астролозите определят представителите на тези зодии като истински галеници на съдбата. Късметът наистина ги съпътства на всяка една крачка.

зодии
Вътрешният им импулс е този, който ги тласка да разбиват стените с глава

Ето кои са тези зодии-галеници на съдбата:

Овен
Късметът на тази огнена зодия се крие в коравата му глава. Той знае много добре, че трябва да се бори сам за всичко и не очаква дарове от съдбата. Това не му създава трудност, тъй като Овенът е боец. Проблемите му са породени от факта, че недочува и недовижда (в преносен смисъл).

Вътрешният му импулс е този, който го тласка да разбива стените с глава и да въвлича дори и приятелите си в неприятности. Този импулс е толкова силен, че заглушава всичките му останали сетива. Поради тази причина той никога не успява да чуе гласът на разума, който го предупреждава за предстоящия челен удар. Единственото, което му остава, е да се надява, че главата му е достатъчно твърда и ще продължи да му служи вярно и занапред.



Телец
При все, че това е една от малкото зодии-реалисти, те са непоправими мечтатели. Тайничко се надяват, че някой ден изневиделица пред краката им ще се изсипе куфар, пълен с пари и ще си оправят живота. Или пък, че късметът им ще проработи и някой ден на вратата им ще застане тяхната любов, с която ще заминат за Щатите и ще станат милионери… и ще заживеят охолно и щастливо до края на дните си.

Истина е, че те имат късмет, не е като да нямат. Финансовите им успехи обаче сякаш водят пред успехите им в любовта. Голямата грешка, която допускат много от представителите на тази зодия е, че си вярват, че са любимци на съдбата. Не липсват разбира се и такива, които се идентифицират като пълни каръци.

Близнаци
Няма никакво съмнение, че Близнаците са галеници на съдбата. Обикновено пред тях с лекота се отварят всички врати и поради тази причина имат щастието да преминават безгрижно и леко през живота. Трудно успяват обаче да се промушат през тези врати, а причината за това е, че трудно разбират себе си. Не успяват да се разберат и кой от тях двамата да премине пръв през вратата.

Те са от малцината, които не мислят в стереотип и винаги са отворени към новостите. Позитивното им отношение често привлича добри възможности. Единствената причина, поради която не са най-блаженстващите хора на Земята е, че никога не могат да се отпуснат и да се насладят изцяло на постигнатото, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.