Тези зодии са истински галеници на съдбата и късметът е техен неизменен спътник (II част)

0
203

Очакванията им за живота, са твърде нереални

В първата част от този материал ви разкрихме кои са първите три зодии, които са истински галеници на съдбата.

зодии
Очакванията им за живота, са твърде нереални

Ако не сте открили зодиакалния си знак в онзи списък, не бързайте да се отчайвате. Това не означава, че вие не сте сред галениците на съдбата.

Ето и останалите три зодии, които са истински галеници на съдбата:

Рак
Истината е, че макар Ракът да е сред онези зодии, които са истински галеници на съдбата, то едва ли ще можете да видите щастлив Рак. По-скоро те са вечно недоволни или пък безмерно щастливи, кутсузлии или умерено страдащи… Най-разпространеният вид от този зодиакален знак, е ощетеният от съдбата Рак. Факт е обаче, че те сами затварят пътищата си към щастието, отказвайки възможностите и перспективите, които се разкриват пред тях.



Освен това очакванията им за живота, са твърде нереални и това засилва усещането им, че са нещастни. Същото важи и за хората около тях – те са в очакване на перфектната половинка, перфектното семейство, перфектните приятели, които винаги са на кеф и са на разположение, отлично платена работа… И никой не е в състояние да им обясни, че искат нереални неща, които няма как да се сбъднат.

Лъв
Лъвовете също са сред късметлийските зодии, но това, което им пречи, е мегаломанията им. За тази зодия е въпрос на чест да са галеници на съдбата. Имайки предвид, че Лъвът е царят на животните, той трябва винаги да е най-способният, най-красивият и с най-стабилните доходи.
Когато седне на трона, небесата трябва да се разтворят и от тях бавно да се спусне корона, обсипана със скъпоценни камъни. Тя трябва да се приземи на главата му като знак за божествения му произход.

Ако нещата не се случват точно по този начин, представителите на тази зодия го приемат като личен удар срещу тях. Е, Лъвове, ще ви бъде много по-леко, ако се избавите от мегаломанията си. Научете се да виждате положителното дори и в най-тежките ситуации.

Дева
Положението при Девите е доста странно. Образно казано те са си подсигурили дъждобран, докато съдбата ги обсипва с блага. Преобладаващата част от представителите на тази зодия не вярват на интуицията си и не се осланят на нея. Единственото, на което вярват, е умът им.

Пропускат немалко от шансовете, които животът им предоставя, тъй като са твърде критични и разсъдливи. Това, както и вроденият им перфекционизъм, са пречките, които не им позволяват да се радват на подаръците на живота, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.