Ето как можете да разпознаете отдалеч злобната жена

0
1101

Обърнете голямо внимание на маникюра й, съветва Маруан

Със сигурност злобната жена не е мечта за нито един от представителите на силния пол.

злобна жена
Обърнете голямо внимание на маникюра й, съветва Маруан

Преобладаващата част от хората не разбират, че излизат с неподходящия човек, преди да е станало твърде късно.

За да избегнете тази неудобна ситуация и да познаете злобната жена отдалеч, ще ви помогнат следващите редове. 26-годишен мъж споделя в социалната мрежа ръководството си за оцеляване от любовни срещи. Той твърди, че то помага на мъжете да видят веднага дали жената срещу тях е бъдещият им кошмар или има шанс нещата помежду им да се получат, пише „Мирър“, цитиран от „Дарик“.

Ръководството е дело на Маруан Алтейр, наричан Роки. То предизвиква огромен интерес и само в рамките на един ден успява да събере 228 хиляди харесвания, а 84 хиляди го споделят. Ръководството се нарича „Нокти от пръв поглед“. Наименованието му не е случайно. Маруан го е кръстил така, защото според него до голяма степен по маникюра на жената може да се определи характера й. Казано с други думи, маникюрът издава злобната жена отдалеч.



Младият мъж показва шест страници с образци във видео като анализира различните форми на ноктите, дължината, цвета им и какво издават те за жената.
Той е категоричен, че най-важното нещо, на което трябва да се обърне внимание в случая, е цветът на ноктите.

Опитът му сочи, че жените, които са избрали телесен цвят за ноктите си, са безопасни. Според Маруан с тях човек може да спи със затворени очи и дори ще му бъде сервирана закуска на сутринта.

Ако обаче забележите, че жената е заложила на ярките цветове на дъгата за ноктите си, бягайте далеч от нея. Това важи с особена сила за маникюра в жълто.
Той съветва мъжете да стоят настрани от жълтото. Освен това предупреждава, че ако жената има куража да си лакира ноктите в жълто, има куража да ви отреже и топките.

Предупрежденията за това как да разпознаете отдалеч злобните жени, далеч не свършват дотук. 26-годишният мъж съветва останалите представители на силния пол да избягват дамите със заострени нокти във всичките им варианти. Според него това е „оръжие за масово поразяване“.

За сметка на това пък, ако забележите дълги нокти с други форми, то те са знак за здраве и сила. И все пак не забравяйте, че могат да бъдат опасни и не се отпускайте изцяло, съветва Маруан.

Ръководството му е изготвено на фона на разговори с 20 негови приятели и 10 непознати мъже. Той им е показал снимки на маникюри и е записал впечатленията им. Прави впечатление, че преобладаващата част от мъжете, прочели справочника на Маруан, са му благодарни за него, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.