Ето как можете да разпознаете отдалеч злобната жена

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Обърнете голямо внимание на маникюра й, съветва Маруан

Със сигурност злобната жена не е мечта за нито един от представителите на силния пол.

злобна жена

Обърнете голямо внимание на маникюра й, съветва Маруан

Преобладаващата част от хората не разбират, че излизат с неподходящия човек, преди да е станало твърде късно.

За да избегнете тази неудобна ситуация и да познаете злобната жена отдалеч, ще ви помогнат следващите редове. 26-годишен мъж споделя в социалната мрежа ръководството си за оцеляване от любовни срещи. Той твърди, че то помага на мъжете да видят веднага дали жената срещу тях е бъдещият им кошмар или има шанс нещата помежду им да се получат, пише „Мирър“, цитиран от „Дарик“.

Ръководството е дело на Маруан Алтейр, наричан Роки. То предизвиква огромен интерес и само в рамките на един ден успява да събере 228 хиляди харесвания, а 84 хиляди го споделят. Ръководството се нарича “Нокти от пръв поглед”. Наименованието му не е случайно. Маруан го е кръстил така, защото според него до голяма степен по маникюра на жената може да се определи характера й. Казано с други думи, маникюрът издава злобната жена отдалеч.Младият мъж показва шест страници с образци във видео като анализира различните форми на ноктите, дължината, цвета им и какво издават те за жената.
Той е категоричен, че най-важното нещо, на което трябва да се обърне внимание в случая, е цветът на ноктите.

Опитът му сочи, че жените, които са избрали телесен цвят за ноктите си, са безопасни. Според Маруан с тях човек може да спи със затворени очи и дори ще му бъде сервирана закуска на сутринта.

Ако обаче забележите, че жената е заложила на ярките цветове на дъгата за ноктите си, бягайте далеч от нея. Това важи с особена сила за маникюра в жълто.
Той съветва мъжете да стоят настрани от жълтото. Освен това предупреждава, че ако жената има куража да си лакира ноктите в жълто, има куража да ви отреже и топките.

Предупрежденията за това как да разпознаете отдалеч злобните жени, далеч не свършват дотук. 26-годишният мъж съветва останалите представители на силния пол да избягват дамите със заострени нокти във всичките им варианти. Според него това е „оръжие за масово поразяване“.

За сметка на това пък, ако забележите дълги нокти с други форми, то те са знак за здраве и сила. И все пак не забравяйте, че могат да бъдат опасни и не се отпускайте изцяло, съветва Маруан.

Ръководството му е изготвено на фона на разговори с 20 негови приятели и 10 непознати мъже. Той им е показал снимки на маникюри и е записал впечатленията им. Прави впечатление, че преобладаващата част от мъжете, прочели справочника на Маруан, са му благодарни за него, пише jenata.blitz.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар