Парадокс: Тя стана мъж, но роди от друг мъж!

0
248

Уали Симпсън направи нещо шокиращо, което остави в недоумение света!

Логично е да си помислим, че когато една жена иска да бъде мъж, тя харесва жени. В случая на Уаили Симпсън обаче не е така, защото става мъж, а продължава да спи с мъже.

Уали Симпсън
Уали Симпсън вече е мъж, но роди

28-годишната бивша жена има гадже мъж и очевидно играе ролята на нежната половинка във връзката, защото е родила от него. Преди месеци Уаили забременял от Стивън и на бял свят се появил малкият Роуланд.

Всичко това породило много дискусии в Америка. Защо й е на една жена да става мъж, щом продължава да си ляга с мъже?!

Отговорът е, че най-вероятно Уаили се чувства като мъж гей и иска да бъде такъв. Очевидно не само сексуалните предпочитания определят половата идентичност на един човек.



От 7 години Уаили е на хормонална терапия с тестостерон. По време на бременността я е прекратил и това отключило женската му страна.

„Започнах да се чувствам отново като жена, но осъзнавах, че това не съм аз. След като родих, пак започнах терапията и всичко си дойде на мястото.“ – споделя Уаили Симпсън.

Когато е бил жена, той пак е въртял любов с мъже, но нещо му е липсвало. Просто в съзнанието си винаги се е определял като мъж, независимо от сексуалната си ориентация.

Уаили смятал, че е невъзможно да зачене, тъй като лекарите му казвали така. Затова с приятеля си не взимали никакви предпазни мерки и един ден се озовали в очакване на бебе.

Оказало се, че Уаили все още има работещи репродуктивни органи, което било шок за медицината, предвид цялата хормонална терапия, на която се подлага. Раждането било осъществено чрез секцио, пише „Дейли мейл“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.