Маг Ивайло:Не се залъгвайте и бялата магия е зла! (Още подробности)

0
572

Маг Ивайло твърди, че и бялата магия е вредна

За маг Ивайло магията винаги руши предвиденото, независимо дали е бяла или черна. Екстрасенсът е категоричен, че всяка една от тях е чуждо вмешателство в нашата енергия.

За маг Ивайло бяла магия няма, сн. Фейсбук

Ивайло е специалист по разваляне на магии. Той съветва как може да се пазим от магии, както и от зли хора.

„Някои жени се залъгват, че има бяла магия за любов и я поръчват, за да се прилепи към тях завинаги мъжът, в когото са влюбени, но това е погрешно.

Всичко, което руши предначертаното, е зло. Не можеш да направиш заклинание за любов и да мислиш, че правиш добро. Насила хубост не става“, казва маг Ивайло.



Според екстрасенсът човешкото тяло има биополе, което се пази от аурата, както кожата ни предпазва от вируси и бацили.

Когато сме болни или изнервени, аурата отслабва и тогава ни атакуват злонамерени мисли.

„Те влизат в нас и увреждат енергийното ни поле и нашето емоционално и здравословно състояние“, казва феноменът. За него хората, които правят магии, обикновено са самотни и неудовлетворени от живота си.

„Освен това те нямат страх, че ще бъдат наказани, дори се смятат за богоизбрани, щом имат силата да го правят“, обяснява той.

Във всяка духовна работа са намесени мощни сили, като природа, духове, кармични сили, които въпреки нашата намеса в крайна сметка имат последната дума.

В повечето случаи  те могат да повлияят и да променят съдбата в наша полза, но винаги има изключения, особено, ако някъде са замесени по- могъщи сили, с които не може да се справи и посветените в окултното.

Според маг Ивайло само дълбоко вярващите в Бог могат да се спасят от това проклятие. Киприяновите молитви също помагат, стига да са прочетени от свят човек.

По думите му, магията хваща обикновено два-три месеца, след като е направена.

Натрупали ли ви са много проблеми, дразните ли се от всичко и всички, изнервени ли сте, тровите ли се сами, това са признаци, че най-вероятно ви е направена магия, категоричен е магът.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.