Жената-скенер Момера никога не бърка:Не й се опират дори онкологичните и сърдечни болести!

1
1399

Лечителката Момера никога не бърка в диагнозите

Момера Пенчева получава признание за феноменалните си способности от великата Ванга. Приживе петричката пророчица й казва, че тя ще е лечител. Думите й са записани от съпруга й и днес това е най-голямото богатство за старозагорката.

Момера е известна в цяла България със способностите да сканира човешкото тяло като с рентген, да намира заболяванията и да ги лекува.

Момера
Момера е като скенер, сн. Фейсбук

Ванга често я викала при себе си, когато била жива понякога тя ходела сама при нея. Докато била жива с великата ясновидка се виждали 5-6 пъти. Случайно или не, но феноменалните й способности се пробуждат у нея точно на рождения й ден-11 юли, преди 25 години.

Само десетина години преди това губи баща си, габровски предприемач, който приживе преминал през доста изпитания. Той напуска този свят малко преди да навърши 79 години.



На помена у тях Момера изведнъж „вижда” през дрехите на 60-65 родственик туптящото му сърце. Без да я карат или да иска тя описала заболяването му-базедова болест. Описала много точно симптомите, стадия на болестта, лекарите при които е ходил и лекарствата му.

Дори майка й и и нейния съпруг не повярват на способностите й и се притесняват да не е болна.Но след като въпросния роднина и близките му останали гръмнати от диагнозата и надеждата, те повярвали.

И във времето на недоверие дарбата на Момера се разнесла моментално. Тогава тя работела като счетоводител в старозагорския клон на „Мототехника и автосервиз”. И пред кабинетът й от сутрин до вечер започнали да идват хора, всеки със своята болка.

И тя тайно от властите се опитвала да помогне на всички. Но един от най-значителните й случаи от този период е случая с 8-9-годишно незрящо дете. Прави му сеанс и през цялото време се моли да прогледне и чудото наистина се случва.

На другата година сама решава да потърси обяснение за своите способности. И изненадващо го намира в Института по марксизъм-ленинизъм към Градския комитет на БКП в София.А медицинските светила я изследват и отсичат, че е психически и физически здрава.

За безбройните излекувани пациенти лечителката не обича да говори. Но съгражданите й от Стара Загора знаят, че е лекувала лично единия от емирите на Дубай и неговото семейство. При нея най-често ходели болни от рак и сърдечносъдови заболявания, които излекувала.

Разстройвала се, че все повече млади хора са болни. Момера е убедена, че положението у нас ще се пооправи към 2020 година.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Много хубава статия, но дайте адреса, телефона на лечителката. Благодаря.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.