Жената-скенер Момера никога не бърка:Не й се опират дори онкологичните и сърдечни болести!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Лечителката Момера никога не бърка в диагнозите

Момера Пенчева получава признание за феноменалните си способности от великата Ванга. Приживе петричката пророчица й казва, че тя ще е лечител. Думите й са записани от съпруга й и днес това е най-голямото богатство за старозагорката.

Момера е известна в цяла България със способностите да сканира човешкото тяло като с рентген, да намира заболяванията и да ги лекува.

Момера

Момера е като скенер, сн. Фейсбук

Ванга често я викала при себе си, когато била жива понякога тя ходела сама при нея. Докато била жива с великата ясновидка се виждали 5-6 пъти. Случайно или не, но феноменалните й способности се пробуждат у нея точно на рождения й ден-11 юли, преди 25 години.

Само десетина години преди това губи баща си, габровски предприемач, който приживе преминал през доста изпитания. Той напуска този свят малко преди да навърши 79 години.На помена у тях Момера изведнъж „вижда” през дрехите на 60-65 родственик туптящото му сърце. Без да я карат или да иска тя описала заболяването му-базедова болест. Описала много точно симптомите, стадия на болестта, лекарите при които е ходил и лекарствата му.

Дори майка й и и нейния съпруг не повярват на способностите й и се притесняват да не е болна.Но след като въпросния роднина и близките му останали гръмнати от диагнозата и надеждата, те повярвали.

И във времето на недоверие дарбата на Момера се разнесла моментално. Тогава тя работела като счетоводител в старозагорския клон на „Мототехника и автосервиз”. И пред кабинетът й от сутрин до вечер започнали да идват хора, всеки със своята болка.

И тя тайно от властите се опитвала да помогне на всички. Но един от най-значителните й случаи от този период е случая с 8-9-годишно незрящо дете. Прави му сеанс и през цялото време се моли да прогледне и чудото наистина се случва.

На другата година сама решава да потърси обяснение за своите способности. И изненадващо го намира в Института по марксизъм-ленинизъм към Градския комитет на БКП в София.А медицинските светила я изследват и отсичат, че е психически и физически здрава.

За безбройните излекувани пациенти лечителката не обича да говори. Но съгражданите й от Стара Загора знаят, че е лекувала лично единия от емирите на Дубай и неговото семейство. При нея най-често ходели болни от рак и сърдечносъдови заболявания, които излекувала.

Разстройвала се, че все повече млади хора са болни. Момера е убедена, че положението у нас ще се пооправи към 2020 година.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Един отговор to “Жената-скенер Момера никога не бърка:Не й се опират дори онкологичните и сърдечни болести!”

  1. Стоянка Жостова

    мар. 15. 2019

    Много хубава статия, но дайте адреса, телефона на лечителката. Благодаря.

    Reply to this comment

Добавете коментар