Шаманката Сибила: Ванга се е преродила в дете!(Лекува и пророкува с математическа точност)

0
457

Шаманката Сибила лекува и пророкува повече от 30 години

Шаманката Сибила е сред най-прочутите специалисти в областта на паранормалното. Димитринка Митова, по-известна като маг Сибила разваля магии, владее телепатия, прави спиритически сеанси. Лекува с древни шамански ритуали и билки.

Сибила
Шаманката Сибила с невероятно разкритие, сн. Фейсбук

Пророчествата й са с математическа точност. Шаманката Сибила е първият български екстрасенс, получил оферта за съвместна работа с НАСА.

Едно от най-известните й предсказания е връщането на Симеон Сакскобургготски и влизането му в политиката.

Наскоро маг Сибила направи друго, шокиращо разкритие. Тя твърди, че духът на пророчицата Ванга се е преродил в 4-годишно българско дете.



Неговите родители, а то самото не знае за дарбата си, която щяла да се разгърне в пълна сила сляд няколко години.

Дарбата си да гадае бъдещето и да лекувя тя получила по наследство. Нейната баба е била чакръкчийка, а прабаба й лекувала с билки и баела с въглен и яйце.

Като студентка била зле по математика и преди изпита отишла при ясновидката Петранка от Бургас. Тя открила дарбата й и започнала да я обучава за бял маг.

Най-впечатляващата й среща с паранормалното била през 1986 г., когато й се явила богинята Реа-Кибела,защото не искала да се занимава с тази дейност.

А най-красивата й среща била с Дева Мария пред портите на Рая през 1984 година. Тогава раждала сина си, продължило 19 часа.

„Това е най-красивия образ, който съм виждала през 60-годишния си живот”, твърди ясновидката.

Феноменът може да гадае миналото и бъдещето на човека без да е пред нея, стига да има негова снимка.

За целта е необходимо също да има личното му име по кръщелно свидетелство, рождена дата, име на майката и нейната рождена дата.

Сибила използва техниката на хрономагията, с която прониква напред и назад в пространството.Със специални думи и техника на дишане, изпадайки в лек транс, получава информация за това, което е било и което ще се случва в живота на човека.

Рядко вика душите на мъртвите, само като се налага. Трябва да има само вещ на мъртвия. Духовете говорят чрез някого от присъстващите, пишат чрез адепта или местят предмет по букви и пишат съобщение.

Починалият човек рядко се материализира до сияние или безплътна фигура, споделя шаманката. Но избягва да го прави,защото може да остане обсебена от него.

Освен да вижда бъдещето, има и дарбата да лекува. Излекувала е десетки пациенти, сред които страдащи от болестта на Ходжкин, на Рейно, на Бехтерев, вегетативна полиневропатия на крайници, простатит. Вдигнала е на крака и млад мъж, болен от множествена склероза.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.