Научете какъв тип жена сте

0
552

Направете този бърз тест, за да откриете любопитни подробности за личността си

Няма да ви е никак трудно да научите какъв тип жена сте и кое е онова нещо във вас, което привлича мъжките погледи.

жена
Направете този бърз тест, за да откриете любопитни подробности за личността си

За да разберете какъв тип жена сте, трябва да направите един много бърз и лесен избор. Загледайте се в картинката и изберете онова, което е привлякло най-силно вниманието ви. Със сигурност всяка жена има любима част от грима и няма да ви е трудно да направите своя избор.

Ето какво издава изборът ви за вас:

Червило
Ако сте избрали червилото, то изборът ви издава, че вие не можете да живеете без вниманието на околните. Обикновено тези дами избират червило в светъл и наситен цвят. Това на свой ред пък говори, че жената е решителна, страстна и знае много добре своите силни и слаби страни.



Спирала за мигли
В случай, че сте спрели избора си върху спиралата за мигли, то това показва, че сте изключително харизматична и интересна личност, залагаща на естествената красота. Вие познавате много добре вкуса на живота. Изборът ви подчертава вашата индивидуалност. Вие сте изключително честна жена, която никога не остава без ухажори. Обикновено привличате вниманието със своята доброта и откритост. Често пъти дори сте твърде наивни. Рядко се случва да направите нещо лошо на някого.

Фон дьо тен
Изборът на фон дьо тен издава, че външният вид играе огромна роля за тази жена. Ако забележи дори най-малкия недостатък по себе си, тя се комплексира. Психолозите са категорични, че подобно поведение е изключително грешно. Поради тази причина те съветват да имате малко повече самоувереност. Тя несъмнено ще ви помогне да пожънете повече успехи и ще подобри значително отношенията в личния ви живот.

Пудра
Ако измежду всичката козметика на картинката, сте спрели избора си точно върху пудрата, това означава, че вие сте изключително женствена. Освен това сте и много способна. Винаги успявате да намерите общ език с човека до вас. За вас гримирането, е едно от най-приятните ви задължения за деня. Можете да посветите на това задължение часове.

Руж
В случай, че без да се замислите дори и за миг, сте избрали ружа, това е знак, че сте изключително положителна личност. Освен това сте доста приказлива и това до известна степен ви помага да се разбирате с децата, без каквито и да било проблеми. За вас животът е изпълнен с красоти и яркост.

Сенки за очи
Този избор издава, че сте изключително гъвкава личност, вярваща на хората. Гледате положително на живота, мразите лъжите и клеветите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.